1

Téma: Pneu RP 24....

No dnes jsem jel na závodech v Markvarticích.Na těchto né moc znamých gumách,a mě i Martinovi Kořínkovi se stěma gumama jelo vyborně.Ale pozor musejí být orig.vložky do kol.Ale jinak jenom chválu.A co mě potěšilo je to:že se stěma gumama se dá zajet ihned.Oproti třeba LRP VTEC ty se musejí rozjíždku zajíždějí a přitom to není o moc lepší.Pneu se sjíždí jenom minimálně!     

Ty co je zatím jeli tak říkaly že jsou dost dobré!

2

Re: Pneu RP 24....

musejí být orig.vložky do kol.

Co máš na mysli po pojmem originální vložky. Rozveď to, jak vidiš si první co ma s těmito pneumatikami zkušenost.

3

Pod pojmem orig.vložky myslím to :že RP vyrábý svoje vložky do svých kol.Já jsem se dnes ptal Martina jestli tam nenam dát třeba LRP vložky,nebo take off.Ale martn řekl mi že RP má uplně jiný profil a stěma LRP by to prý bylo moc vysoké,špatně by se nalepovali,a především jsou prej nesjízdné!Ty RP jsou nízší.Vyrabý se RP 30 a ty jsou prý o něco trvdší.No nevím jak pojedou ještě jsme je nejeli.Ale Martim je chce jet v praze na CZECH CUPU.Pak napíšu jek se mu snima jelo. :twisted:

4

Ale pozor musejí být orig.vložky do kol.

Tuhle poznamku berte s rezervou. Pneu jsou prodavany i samostane a asi nejlepsi volbou budou vlozky JB foam blue nebo black. Pro rejpaly: z duvou nizke vahy a profilu vhodny pro tento typ pneu.

Tomu, ze jsou tam opravdu originalni vlozky uverim, az mi dorazi nalepeny set i s disky od prodejce venku. tech vadnych disku prodavanych Martinem se dost bojim.

Jinak: RP je opravdu vyroba TakeOff. Na 99% je to jen jine oznaceni pro Corally A, B

5

Ja mam RP uz dele ... a pouzil jsem orig vlozky a jsou to fakt dobre gumy ....

6

Pod pojmem orig.vložky myslím to :že RP vyrábý svoje vložky do svých kol.Já jsem se dnes ptal Martina jestli tam nenam dát třeba LRP vložky,nebo take off.Ale martn řekl mi že RP má uplně jiný profil a stěma LRP by to prý bylo moc vysoké,špatně by se nalepovali,a především jsou prej nesjízdné!Ty RP jsou nízší.Vyrabý se RP 30 a ty jsou prý o něco trvdší.No nevím jak pojedou ještě jsme je nejeli.Ale Martim je chce jet v praze na CZECH CUPU.Pak napíšu jek se mu snima jelo. :twisted:

nesmis verit vsemu co slysis, bez ironie a nadsazky

7

ja neverim tomu co slysim ale to co mi funguje!!!
jinak jsem jel disky stejne jako martin co jsme dostaly k autu X-RAY FK"05.a jsou take dost dobre. wink  wink  wink

8

ja neverim tomu co slysim ale to co mi funguje!!!
jinak jsem jel disky stejne jako martin co jsme dostaly k autu X-RAY FK"05.a jsou take dost dobre. wink  wink  wink

no comment roll

9

Takze, chvilku jsem hledal:
RP tires are made by Take Off and Schumacher USA will be importing them along side the Take Off line. Take Off tires were designed to have a balance of grip and durability. The goal of the RP series was to make an all out race tire.

They will be sold as 4 packs w/o inserts and as premounts just like the Take Off GL tires in 24, 30, 36 and 40 compounds.

jsou to teda spis jen obecne kecy, ale spise mi slo vyrobce.

Jeste jsem nasel testovani s orig medium a medium hard vlozkami, Yokomo 039, a Xenon. Vysledek byl ten, ze vlastnosti pneu se pohybovali na stejne urovni, v zavislosti od vhodnych podminek a typu vlozky. Jinymi slovy - daji se pouzit libovolne vlozky, ktere se pouzivaly u pneu corally A,B
Pokud tedy Martin  bude vozit original komplety a ne lepit doma na kolene, mohou to byt dobre pneu.