Téma: 4WD buggy 1:10
Zdar,
Jaký jsou technický pravidla pro 4WD buggy 1:10? Přestavba z SCT by mohla proběhnout jen na kosmetické úrovni, nebo se pletu?
Dík za reakce.
1/10 Traxxas Slash 4x4 Velineon 3500 + 3S Lipo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdar,
Jaký jsou technický pravidla pro 4WD buggy 1:10? Přestavba z SCT by mohla proběhnout jen na kosmetické úrovni, nebo se pletu?
Dík za reakce.
Bohuzel pletes se. SCT ma spravidla delsi podvozek, pak musis poridit kratsi ramena, kardany, mozna navic resit prevody pneu, kastle, kridlo atd atd....Naprosto nevhodna varianta s financniho hlediska. Navic Traxxas ani nedela 4wd buggy pokud vim takze by jsi ani nemel kde dily na prestavbu sehnat...Kup jsi normalni komercne dostupni 4wd buggy a usetris(a pokud chces opravdu zavodit tak ber Asso, Durango, Schumacher nebo Yokomo)...
Dík za info. Vzhledem k tomu, že SCT většinou do závodu stejně pouštěj (alespoň hobby) tak to neni nějak krizový. Spíš mě zajímala ta možnost 2 v 1
Dá se někde dohledat nějaký pravidla, právě co se týče rozvoru, rozchodu apod pro 1/10 nebo 1/8?
Dík za info. Vzhledem k tomu, že SCT většinou do závodu stejně pouštěj (alespoň hobby) tak to neni nějak krizový. Spíš mě zajímala ta možnost 2 v 1
Dá se někde dohledat nějaký pravidla, právě co se týče rozvoru, rozchodu apod pro 1/10 nebo 1/8?
SCT poustej to je fakt ale jen 2wd. Vyslovene 4wd SCT se v cechach zavodne nejezdi. Kdysi se poradali Open kategorie 1:10, tam by jsi klidne mohl, tento rok je se to snad jede jen v Usti. Kategorie 1:8E tam musis mit proste ostre podvozky buggy nebo truggy a tam te asi nepusti (krome toho ze Slash je proste hobbymodel a nemuze stacit). Kazdy serial ma svoje stavebni pravidla na strankach poradajiciho klubu.
.....Kazdy serial ma svoje stavebni pravidla na strankach poradajiciho klubu.
Dik. Kouknu na to. Stejně zatim na závodění nemam a Slashe jsem kupoval jako první model, tedy hlavně aby toho hodně přežil . Ikdyž limity jsou bohužel spíš ve mně než v modelu....
SCT jedeme jako samostatnou kategorii 22.1.2012 v Hradci Králové na halových RC závodech. Sice je to k nám 150 km, ale kdyby byl zájem
SCT jedeme jako samostatnou kategorii 22.1.2012 v Hradci Králové na halových RC závodech. Sice je to k nám 150 km, ale kdyby byl zájem
I pro 4X4?
Ano, pojede se Shortcourse dohromady 2WD a 4x4, poháry pro vítěze budou za celkové hodnocení obou pohonů. Vítězové 2WD a 4x4 vyhlášení pak i samostatně, ale jen s diplomy :-)
Každopádně Traxxas Slash 4x4 může závodit.
Mějte se
Tady je to všechno napsáno: http://www.pepavich.cz/weby/shortcourse … ad-zavody/
Docela mě to láká, ale ještě nikdy jsem na dráze nebyl, tak to musim napřed někde aspoň skusit...
Víte, jak se to říká při plavání, nejlepší je hodit .... Ne vážně, nejlepší je prostě přijít a jezdit, jinak se to člověk nenaučí. Já začínal vloni na RC dráze a vybral jsem si ty nejlepší závody v kraji, kde jsem měl jistotu, že mě objedou, něco se tam přiučím, okoukám apod.
Rozdíl je prostě v tom, že když člověk stojí na ulici, plácku a má auto víceméně předsebou, tak to jde. Ale jak na to člověk kouká zvýšky a ještě jezdí zprava do leva, je to něco jiného.
Přijeďte a uvidíte.
Na druhou stranu jsme off-roady vybrali právě pro to, že je má spousta lidí doma (i ti, co nezávodí) a třeba je to nakopne.
A čím dříve se přihlásíte, tím pro nás lépe. Díky
Tak jak to vypadá se Slashem? Závody se blíží
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.