1

Téma: Kdy výměna uhlíků???

Dokáže někdo poradit,kdy by se měli měnit u motoru uhlíky?Anebo jak poznám,že je třeba uhlíky vyměnit?

2

Re: Kdy výměna uhlíků???

Čuss, no asi tak!: Poznáš to buď podle barvičky nebo jestli ti už nevysej atd! Ale v průměru se normálně vyměnují po 3 závodech cca 1,5 hod. wink

3

Ahoj!Stalo se mi dnes odpoledne,že se auto nechtělo rozjet(vše bylo zapojeno správně) a najednou se z ničeho nic yikes((((( rozjelo a už jelo v pohodě.
Kdesi jsem četl,že se uhlíku můžu měnit,až mi auto vůbec nejede(u hobby ježdění).
Tak nevím.

4

Mno tak prawě vo tom mluvím. Zkus se podívat na uhlík, a zkus za něj zatahat jestli se ti nebude pružinka opírat o doraz... big_smile

5

A ještě se chci zeptat,ta barvička je jaká,když jsou už špatný???

6

No tak to je dostt různý big_smile  Někdy modra fialová zelená do žluta at. tongue
Ale většinou když jsou už K.O. tak jsou tak do modra wink

7

Jinak jsem na to čuměl,mělo by to být v poho,jen ta ploška byla taková ostrouhaná od tý kotvy.Tou výměnou ale nic nezkazím ne?

8

Ta barvy bylo v poho.Zase si myslím,že kdyby byly špatný,tak by to nejelo vůbec.Ale auto se rozjelo a jelo normálně bez problémů.

9

No výměnou určitě nic nezkazíš!!! To že budou ty uhlíky blbě zbarvený znamená že to pojede blbě ale pojede to aspoň nějak. Ale když je budeš mít krátký tak stojíš lol

10

Mno,délka byla stejmá,extrémně krastší nebyly.Ještě to zkusím s těma původníma,a pokud to udělá ještě jednou,půjdou " k Turkovi " yikes)))))

Ale jínak díkec za radu

11

stava se ze se o neco zachyti ten privodni drat a uhlik pak nedoseda, zkontroluj tohle

12

Acid:Díky za poznatek,oba jsem překontroloval a O.K.Tak uvídíme.
Zase jsem o něco chytřejší.

13

Ještě bych chtěl dodat,že motor byl dost teplej,na to,že jel jen velmi krátkou dobu.

14

Motor se rychle zahreje a pak uz jeho teplota nestoupa.. otazka je jak moc se zahral

15

Tak to by odpovídalo.Nebylo to nic axtra.
Díky za odpovědi.