1

Téma: HPI E10, zkušenosti, přestavba verzí

Na zimu ovažuju o tomhle podvozku, v D verzi. To jak je zpracovenej vím, vyměnit ložiska, kardanku a tak beru jako samozřejmost, nastavovat geometrii taky nepotřebuju, prostě na takové to domácí driftění. Vede mě k němu jednak cena, jednak kvalita plastů oproti TT01 a tak se chci zeptat:

A) víte někdo o nějakém jiném drift podvozku za tyhle prachy? Klidně jen podvozku ( v tom případě, kterej zvládne brushless )

B) přestavba na silniční verzi, resp. zvýšenou. Prostě by mě lákalo s tím v zimě někde driftit a v létě z toho mít ´´rally´´. Z toho vyplývá máte někdo zkušenosti s přehozením motoru a dalších věcí? A jakej typ na vyšší tlumiče, jestli to vůbec jde?

C) s touhle vidinou jít do Tamiye?:-)

Díky za zprávy

Naposledy upravil: Jelass (20. 09. 2011 02:13:49)

2

Re: HPI E10, zkušenosti, přestavba verzí

To auto nekupuj ani na "domaci drifteni". To uz se radsi poohlidni po necem od LRP. E10 je fakt hruza, des a bes ve vsech smerech.

HPI Cyber 10B + CC 4600kV | T3 '11 + X12 17.5T + Tekin RS | TT01 + Johnson + LRP IPC 7.1 | Spektrum DX3S | Raytronic C30

3

Na E10 vazne nekoukej.A kombinovat rally a drift do sebe nejde.

4

Díky za odpovědi.

Já vím, že každá má svoje, ale tak vidina nějaká je:) Mně by se fakt jednalo jen o to, to auto zvýšit a dát rallye gumy.

Takže: LRP S10 nebo ansmann are 2? Nebo...?

5

Nebo něco z bazaru.

6

Jasně, jasně, tohle bude aktuální v zimě, je potřeba něco držet v ruce pořád:-)

A máš zkušenosti s jedním z těch co jsem psal?

A dlaší věc, říkáš teda, že se dá driftit se vším ,co je na to silný a má hladký gumy?

7

"driftit" se dá se vším ale driftit už ne big_smile jde o to co od toho čekáš.Jestli chceš jezdit ve stylu korejcu tak to chce něco jinýho než o čem se tu psalo.

8

Jak říkám, rád bych to jako zábavu na zimu, takže styl koreje nebo havaje asi ne, ikdyž kdo ví:D LRP nevypadá špatně, koukám po LRPečku a Ansmannoj. Ještě nějakej tip?
Díky