Nakupovat diely do zasoby Nie kazdy ma tu moznost, konkretne narazam na financie.
Spominam si na tie casy, ked som mal E-Revo... Praskol mi disk, ktory bol na 14mm hex. Tak som som si nasetril, a kupil som si nove kolesa. Ked dosli, bol som cely vysmiaty. Baterky nabite, krasne pocasie... Tak som to isiel nahodit, no ale zistil som, ze tam nejako nepasuju. Boli totiz na 17mm hex. S obrovskym smutkom som ich polozil do kuta, a isiel som postudovat nieco na nete. Zistil som, ze sa robia na revika aj 17mm adapteri. Nasiel som si ich na nejakom ceskom e-shope. Pozrel som do prasiatka , a bolo tam akurat 20€ ( tak nejako stali ). Tak som si ich isiel obiednat no a zamrzol som, ked som uvidel sumu za postovne, cca 500Kc.
Teraz, po 2 rokoch, sa nad tymi sumami len posmejem, ale vtedy mi velmi do smiechu nebolo, prave naopak.
Viem kolko som dal do ND na 1:8 truggy... A teraz to predavam komplet truggy, dielmi a prkotinami k tomu, len za tu sumu dielov Takze nie vzdy sa prave oplati mat doma dalsie auto v ND
Naposledy upravil: Martin_7901 (08. 08. 2011 11:59:18)
Tamiya TRF TA05 MS- LRP SPX Competition StockSpec+LRP X11 10.5T, Spektrum
Tamiya TRF 201- LRP SPX Competition StockSpec+LRP X11 7.5T, LRP, Savox, Spektrum