vida, jakmile se vezme vic lidi, hned je to uplne o necem jinem. Takze to sledujte a sup sup... ted o vikendu jsou zidlochovice a v nedeli usti... taze vyber dobrej, dalsi tejden sobota MSR v juri, nedele mcr v usti...
Slavkov je ultimatni, bohuzel letosni layout je malinko brutalita a na poctu odstoupenejch aut to bylo videt (ani mi nemluvte, dvakrat odpadnout ze tretiho mista v A finale... ) kazdopadne takhle nebo lip maj ty zavody vypadat.. I kdyz odjet pet minut pred vyhlasenim, este kdyz byl ten clovek na tretim miste a mel tam pohar velkej jak hrom, to je velka frajerina... to i kdybych se mel se zenskou do krve dohadat, tak po takovym luxusnim vykonu fakt neodjedu
r4d4s - nemuzu si odpustit poznamku, tusim ze tvoji buggy znam ze zidlochovic a ty jsi presne ta osoba, ktera to tam na zacatku vzdycky napalila na plnej plyn, v prvni zatacce jendo nebo dve auta sundala a pak od prvnich trech dostala kolo... osobne jsem te mel na zadech dvakrat, jestli to nejsi ty tak promin ale ta kaslte je fakt podobna . kdyz se vsichni zamyslime, budou ty starty v pohode, jsou vzdycky slozity, ale fakt se to tam nevyhrava a neni duvod to rozpalit hned. cim jezdim dyl, tim min se mi ty karamboly hned po startu dejou, asi to jde taky natrenovat
Hrazdira se skvele bavil, bylo to na nem videt, ocividne nejel na vysledek a Seligovo udiveni kdyz jel druhej me uprimne rozesmalo
vidime se o vikendu! moje JQ vam ukaze, zac je toho povolenej sroubek, upadnuty kolo a podobny chutovky kterejm se na prvnich zavodech nevyhnu