626

Re: Losi Mini LST

Zdravím naposledy všechny ty, kteří s tímto autem měli celou dobu tu trpělivost a snahu udělat z tohoto minilosíka auto.
Já to po půl roce vzdávám. Po výměně 6-ti diferáků, čtyř serv, čtyř ulomených kol a přečtení komentářů na německém fóru jsem došel k závěru, že se todle auto prostě nepovedlo.
Poslední peníze, které jsem investoval do kovových diffů a předělávky na jedno normální servo auto zase zprovoznily, ale už ho budu používat jen svátečně a budu se přitom modlit, aby nic neodešlo.
Takže Vás, kteří dál lpíte na MLST ještě jednou zdravím a přeju mnoho zdaru.
Já přecházím ke Traxxasu.
Jackie

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

627

tak som tu ostal sam smile
hmmm skoda ze ine forum (a asi aj majitelia) nieje
neviem ci mam stastie, ale mne to drzi, alebo mam len slabsi motor?
na druhej strane, auto som dostal, co to donho investoval - mozno preto tolko nenadavam big_smile

TeamLosi MLST 1/18 Raminator (LOSB0219), HK-GT3B
HXT 2435 (370S) 4400kv, Turnigy Brushless ESC 18A

628

Neboj, sám jsi nezůstal, protože i mně Losina jezdí i po pěti letech a to i s nezdravě silným motorem. Asi je to opravdu o štěstí. Abych byl ale upřímný, pravdou je, že jsem se v poslední době věnoval mnohem více Revu, protože co si budeme povídat. MLST je už docela důchodce, i když je to pořád jura. Já na MLST nedám dopustit, ale pokud s tím má někdo opravdu takové problémy, asi bude opravdu lepší dát to pryč. Jen je třeba dávat u dalších modelů pozor a pečlivě se o vše starat, protože ani nejslavnější jméno výrobce neumí mazat ozubení, seřizovat vůle anebo řídit za pilota (pak se ty kola lámou jak na pásu).
Naštěstí už jsou dneska i desetiny cenově dostupné a tak, pokud nejde o auto třeba jen na malou zahradu, asi bych doporučil podívat se i po něčem větším (větší diferáky vydrží více, ale ty polámané kola a vymleté suché diferáky jackieho mi říkají, že vše má své meze).
Tak ať každému auta jezdí k jeho radosti. wink

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero