1

Téma: Homito

Ahoj chlapi pro kluka jsem koupil himoto Monstr truck už loni,aby jse naučil jezdit vše v pohodě ale teď jsem mu tam dal baterie lipo koupil ochranu lipolek aby neklesly pod 3.2V protože ten origo regl to neumí ale nastalo něco co jsem nechtěl motor 540 tak zahřívá že se v něm krouti ta umělá vrtulka na chlazení že se až roztíká skrz teplotu. Co stím koupit nějaký motor který vydrží? A jezdilo to tak jen 15min. na lipolky je to taky možný. V čem jsem asi dělal chybu poraďte jak nato a jaký popřípadě motor děkuji za radu.

2

Re: Homito

Čus, ss motor který vydrží na Li-Pol baterii není. Jedině pasivní a aktivní chladič motoru a často stavět a chladit smile.

3

no tak to je špatný předtím jsme tam měli regl od Ezrunu a 13.5 motor ale to bylo na něho moc vostrý a na draze to neudržel  tak jsem to chtěl udělat jak jsem psal a jak to dopadlo.

4

100% chyba.
Taky Vám začnou praskat poloosy, vyčeše oz. kolečka a určite vyhoří regl...až se pustí s Monsterem do vyšší trávy.
Přesně to se stalo kamarádovi...dnes jsme to zrovna řešili.
Co jsem prej udělal blbě... 4200mAh /7.4V Lipol do tohoto auta a do týdne bylo po něm.

Ale pozor   smile
Jemu se to stalo na Himoto...ty píšeš že  Homito...tak to je ale asi úplně jinej model...že?? lol

5

myslel jsem Himoto. Když jsem tam měl to combo od Ezrunu tak všě drželo což jsem se divil ale bylo to moc vostrý pro kluka tak říkám dám starý set co tam byl a k tomu lipolku bude to klidnější na motor540 a bude jezdit déle ale bylo to klidnější jezdilo to stejný čas jak Ezrun a motor540 se asi roztekl 70stup. regl jen 50stup. Tak ted nevím sehnat jiný motor stejnosměrný který něco vydrží????????????