1

Téma: eFirestorm na závody?

Ahoj,
mám Firestorma 10T a pomalu mě přestává bavit jezdit jen tak pro radost.
Uvažuji o přestavbě, aby se vyrovnal Fluxíku, respektive ho předčil.
Na fóru jsem hledal, kde bych s tím mohl závodit, ale nic jsem nenašel.

Chci se tedy zeptat, zda nevíte kde se dá s 10T, či Fluxem závodit. Protože jestli nic není, tak hold přestavba nebude a budu muset pořídit něco jiného. Což bych ale nerad. protože eFirestorm se mi z toho co jsem viděl a řídil líbí nejvíce.

Díky.

eFirestorm Flux

2

Re: eFirestorm na závody?

zllo napsal:

Ahoj,

Chci se tedy zeptat, zda nevíte kde se dá s 10T, či Fluxem závodit. Protože jestli nic není, tak hold přestavba nebude a budu muset pořídit něco jiného. Což bych ale nerad. protože eFirestorm se mi z toho co jsem viděl a řídil líbí nejvíce.

Díky.

Mám taky plechovku, ale v ní střídavé kombo Sidewinder V2 s 5700KV motorem a chystám se v neděli na závody do Semil.
http://www.rort.estranky.cz/. Prý je to spíš hobby a tak si tam troufnu i s tím jak špatně řídím. :-)

3

Třeba ve Skřipově. (u Opavy). 3.9.2011.

Traxxas Summit 4WD Ezrun 2700 ot/V -regl Foxy 120 A
AT-10 2 WD
www.milou1.rajce.idnes.cz

4

Měl bys napsat odkud seš. Nebo jsi ochoten lítat po celé ČR?

Caster Fusion EX-1.5Pro (Sanwa MT-4)

5

kouba159 napsal:
zllo napsal:

Ahoj,

Díky.

Mám taky plechovku, ale v ní střídavé kombo Sidewinder V2 s 5700KV motorem a chystám se v neděli na závody do Semil.
http://www.rort.estranky.cz/. Prý je to spíš hobby a tak si tam troufnu i s tím jak špatně řídím. :-)

Tak se hlavne na ten zavod prihlas, zatim tam Firestorma nevidim. Je to pohodovy zavod, ale dostat se na bednu neni zrovna jednoduche smile

Asso B44.1-B44-RC8e|DEX210|TLR22|Serpent S400

6

Tak se hlavne na ten zavod prihlas, zatim tam Firestorma nevidim. Je to pohodovy zavod, ale dostat se na bednu neni zrovna jednoduche smile

Ještě není, ale žádost je poslaná. Včera jsem se byl podívat na dráze.  Na bednu se nechystám, spíš se chci podívat jak to dělají ti zkušenější. Doufám že se něco přiučím.

7

Zkus kontaktoval Kokaburu,  ma storma fluxe ode me a byl na zavody dobre naladenej, tak ti treba napise co a jak tam je, ja uz si to moc nepamatuju, dal jsem dozadu kulickovej Diff, jiny pruziny(asso B4/T4 zeleny), olej 35 wt, uchyceni a geometrii si uz bohuzel nepamatuju, jestli se s tim chces sr..t tak tam s malejma upravama jdou dat stabilizatory z T4.

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

8

Děkuji za rady,
jinak jsem z Prahy, ale po Čechách lítám skoro všude a pořád, tak že Semily nejsou pro mě zas tak daleko. Dokonce jsem přímo v Semilech minulý týden našel náhodou modelářství, kde jsem nakoupil pár věcí o dostal info o tom, že závody jezdí a pořádají. Pán ale mluvil o trochu jiné kategorii, tak jsem tomu nevěnoval velkou pozornost - ale ještě kouknu na web a uvidím.

Do přestavby půjdu. Již mám pár týdnů právě taky políčeno na kombo Sidewinder V2 s 5700KV. Nyní drtím net, abych věděl co ještě do auta nacpat, ať případný nový výkon využiji naplno. Naštěstí mám velmi zkušeného kamaráda s hromadou dílů na Fluxe, tak toho moc nakupovat nebudu.  Než ale vše dorazí, potrénuji a auto vyladím, tak bude pozdě:(,  proto se asi do Semil přijedu jen podívat a okouknout zkušenější. Auto vezmu s sebou na případné nesoutěžní poježdění. hmm Pomalu uvažuji že hold letos ještě závody oželím a přes zimu budu tunit a tunit...:)

Naposledy upravil: zllo (31. 08. 2011 20:22:40)

eFirestorm Flux

9

zllo napsal:

Děkuji za rady,
jinak jsem z Prahy, ale po Čechách lítám skoro všude a pořád, tak že Semily nejsou pro mě zas tak daleko. Dokonce jsem přímo v Semilech minulý týden našel náhodou modelářství, kde jsem nakoupil pár věcí o dostal info o tom, že závody jezdí a pořádají. Pán ale mluvil o trochu jiné kategorii, tak jsem tomu nevěnoval velkou pozornost - ale ještě kouknu na web a uvidím.

Do přestavby půjdu. Již mám pár týdnů právě taky políčeno na kombo Sidewinder V2 s 5700KV. Nyní drtím net, abych věděl co ještě do auta nacpat, ať případný nový výkon využiji naplno. Naštěstí mám velmi zkušeného kamaráda s hromadou dílů na Fluxe, tak toho moc nakupovat nebudu.  Než ale vše dorazí, potrénuji a auto vyladím, tak bude pozdě:(,  proto se asi do Semil přijedu jen podívat a okouknout zkušenější. Auto vezmu s sebou na případné nesoutěžní poježdění. hmm Pomalu uvažuji že hold letos ještě závody oželím a přes zimu budu tunit a tunit...:)

Modelářství v Semilech má přímou spojitost s tou dráhou. Ten motor 5700KV je zbytečně silnej do storma, nyní bych vzal asi ten 4600KV. Teď mám pastorek 16z a motor na 60% výkonu. Vem si k tomu i ten CastleLink ať můžež nastavovat regl z počítače

Jinak jsou to hobby závody. Já mám auto přes prázdniny a troufnu si i na závod. Nebude to žádnej zázrak, ale zkusím to :-)

10

Ahoj,
tak že objednávka kombo Sidewinder V2 s 4600KV motorem (ten silnější fakt asi nemá cenu) je již na spadnutí. Stormík o víkendu onemocněl. Vypadá to na régl - nejde sťáva do motoru, jen do serva.
Bez auta nepojedu nikam a díly dorazí tak za 3 týdny. Tak snad ještě letos někam na čumandu na závod vyrazím.

eFirestorm Flux