1

Téma: Baterie E-revo 1/16

Ahoj modeláři,
mám na vás jednu otázku týkající se baterie k modelu Traxxas E-revo 1/16...
Je to tak že nerozumím bateriím a tak se vás ptám jakou baterii k tomu to modelu mi doporučíte...
Chci mít více baterií ale jedna musí kvůli osvětlení být do  10V a ostatní do 11.1V.... smile
moc vám předem děkuji za vaše odkazy a tipy ....
odkazy zašlete do SZ a tipy sem...Díky moc.... cool

2

Re: Baterie E-revo 1/16

Do malýho reva se dává tuším 2s lipol 2200mAh...

3

Jojo 2Ska lipolky 2200mAh (flightmax, turnigy) a na 3Ska jsem to už nezkoušel, ale prej se to nedá řidit big_smile Ale ve vláknu e-reva by to někde mělo být wink :red:

Nic nemám smile pouze tu okouním smile

4

da se to ridit v poho ale chce to hoodne dlouhou drahu aby si dal plny plyn big_smile takze vetsinou jezdis na pulku nebo 3/4 a baterka vydrzi dyl

E-REVO Brushless / Summit  / Sakura D3 drift / MICRO-DT / MICRO Raminator /
E-REVO VXL / MICRO-T / HPI BLITZ / SAVAGE flux hp / (bylo) 
http://jencek8.rajce.idnes.cz/

5

Díky a to musí být přesně 2200mAh nebo je to libovolné ???

6

Záleží na rozměrech, můžeš dát klidně větší kapacitu, pokud se vejde wink

Naposledy upravil: Fik (10. 08. 2011 09:15:29)

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

7

A ty rozměry seženu jak, nikde u auta sem je nenašel já sem přes baterie Pablb ????  big_smile

8

Tak vem metr a změř to... Pak až budeš kupovat baterku měly by tam být uvedeny rozměry.

9

Není třeba být pablb, stačí používat to co máme na krku a trošičku myslet lol

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

10

No jo jenom že auto teď mám na delší dobu v Americe kamarádka tam bydlí a musí mi koupit nějaké díly a tak protože sou tam všechny věci ohledně traxxas levnější tak jich tam kupuje hromadu...Takže byl by třeba někdo ochoten teda kdo má e-revo změřit mi to jestli ano díky moc....

11

Nasel sem dve baterie od Bionic přimo pro traxxas a něco od turnigy tak když seženu rozměry v autě tak něco vyřadím a díky za pomoc jste super wink smile