1

Téma: problém s novým servem

nazdar pánové,

po zakoupení nového serva k mému WK mi začalo autí kapku zlobit, elektro mám origo, kromě motoru 55T a právě zmiňovaného serva SC-0251MG digital servo std. 61g (16kg/.18sec). Po zapnutí mi servo samo o sobě pocukává a někdy mě regl ani neneběhne jak by měl, že ani nemůžu auto rozjet, nebo začne děsně cukat a pak najednou konec a úplně přestane reagovat. Zřejmě se s tím servem asi něco nemůže dát do kopy, nevíte jestli by to mohl být problém s přijímačem nebo třeba regl? Ale prodejce mě ujistil že by toto servo na tu mou elektroniku mělo v pohodě fungovat, tak teď nevím co si o tom myslet. Jestli můžete prosím poraďte,, DÍKY!!!!

Pety
Wheely King 4x4 crawl, karoserie Jeep Wrangler Rubicon - vysílačka HPI, přijímač Hitec HP-2RNB, regl Rooster Crawler, Motor Robitronic Rock Crawler 55 Turn, převod 12 or 16/96, Servo Savox SC-0251MG Digital, rozvor, rozchod, výška

2

Re: problém s novým servem

tak sem vyzkoušel namontovat origo servo a problém je ten samý, regl po zapnutí vysílačky vůbec nenaběhne a je to celý hluchý, myslíte že problém bude v regulátoru?, nebo by to mohl být třeba i přijímač? dík za rady....

Pety
Wheely King 4x4 crawl, karoserie Jeep Wrangler Rubicon - vysílačka HPI, přijímač Hitec HP-2RNB, regl Rooster Crawler, Motor Robitronic Rock Crawler 55 Turn, převod 12 or 16/96, Servo Savox SC-0251MG Digital, rozvor, rozchod, výška

3

zdar chlapy,
tak regulator je kaputo a mám v plánu tento http://www.promodels.cz/cz-detail-27582 … ition.html máte někdo zkušenost,nebo jak ho hodnotíte?

Pety

4

No nejdrive asi dostanes pres prsty za odkaz na cesky shop, coz se zde nesmi.....
K regulatoru - je to nic moc. S timto regulatorem budes mit s tim servem taky problemy, protoze ma maly BEC. Osobne bych volil regl od DSYSu. Posilam ti do SZ odkaz.

1:5 MCD RRV4 Czech limited, 1:5 HPI Baja 5B SS s trochou tuningu - to je minulost, 1:10 Mex-II D-110 version FULL-PRO, 1:10 Axial SCX D90........
http://buggycz.rajce.idnes.cz/

5

Díky!
A sorry pánové!!!!

Pety