1

Téma: Crawler King

Můj crawler najednou nejede do zadu a když přidám plin tak jede jen na maximum , myslím si že je to regulátorem , ale nechci za něj vyhodit 2000 a aby mi pak byl na hov** . Prosím o rady .

2

Re: Crawler King

Kalibrace (znovunastavení regulátoru) nepomohla?

3

to jako hodláš zakládat na každou otázku k tvému modelu nové téma ??? LOCK :twisted:

4

Zdravím všechny crawlerare, dnes jsem zakoupil HPI Crawler king. Mate k nemu někdo nejaké poznatky, rady, tipy. Zatím jsem nej nadšený. Je někdo z Okoli Senohrab na crawleni?

Kyosho MP9e 1:8 / Axial XR10 / HPI Crawler King 1:10
Orion MR8& 1950kV, Tekin FXR, Novak M2Dig, Orion 4S 6400mAh 90C, Ko propo, Hitec, Futaba 4PK, Raytronic C60            http://rakovi.rajce.net

5

nazdar, já sem koupil 2008 WK 4x4, ale dlouho mi nevydržel v sérii. Brzy šel do pomala,uzávěry difu,atd,atd,spoustu věcí sem si předělal ze železa abych získal dole těžký těžiště. Sem s ním taky spokojený,ale teď zrovna nemůžu jezdit,možná se odporoučel regl nebo přijímač,zatím netuším,po zapnutí jen bliká a po zapnutí vysílačky nic ani nehlesne,akorát v servu občas cukne.....tak mě to štve,teď když napršelo by se jezdilo big_smile

Pety
Wheely King 4x4 crawl, karoserie Jeep Wrangler Rubicon - vysílačka HPI, přijímač Hitec HP-2RNB, regl Rooster Crawler, Motor Robitronic Rock Crawler 55 Turn, převod 12 or 16/96, Servo Savox SC-0251MG Digital, rozvor, rozchod, výška