Téma: Crawler King
Můj crawler najednou nejede do zadu a když přidám plin tak jede jen na maximum , myslím si že je to regulátorem , ale nechci za něj vyhodit 2000 a aby mi pak byl na hov** . Prosím o rady .
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Můj crawler najednou nejede do zadu a když přidám plin tak jede jen na maximum , myslím si že je to regulátorem , ale nechci za něj vyhodit 2000 a aby mi pak byl na hov** . Prosím o rady .
Kalibrace (znovunastavení regulátoru) nepomohla?
to jako hodláš zakládat na každou otázku k tvému modelu nové téma ??? LOCK :twisted:
Zdravím všechny crawlerare, dnes jsem zakoupil HPI Crawler king. Mate k nemu někdo nejaké poznatky, rady, tipy. Zatím jsem nej nadšený. Je někdo z Okoli Senohrab na crawleni?
nazdar, já sem koupil 2008 WK 4x4, ale dlouho mi nevydržel v sérii. Brzy šel do pomala,uzávěry difu,atd,atd,spoustu věcí sem si předělal ze železa abych získal dole těžký těžiště. Sem s ním taky spokojený,ale teď zrovna nemůžu jezdit,možná se odporoučel regl nebo přijímač,zatím netuším,po zapnutí jen bliká a po zapnutí vysílačky nic ani nehlesne,akorát v servu občas cukne.....tak mě to štve,teď když napršelo by se jezdilo
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.