Re: Plzeň
.......tak zítra ve 4 taky dorazím a PBcko? Jedes tam dneska taky?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
.......tak zítra ve 4 taky dorazím a PBcko? Jedes tam dneska taky?
no dneska do přeštic asi ne...resp někam možná vyrazim, ale až tak kolem 5...dřív to kvůli práci nestíham...
......tak, ono vzhledem k tomu hicu bych řekl, že čím dýl tím líp..... To ale půjdeš někde po Plzni, viď?
no pudem asi s Kawexem...tak uvidíme...máme se když tak ozvat, kdyby jsme jeli někam za plzeň?
......jasnačka
dneska nemakáš odpoledne?
Ja sem bejvalej Plzenak, ale prestehoval sem se
Pracovne jezdim denne do Plzne nebo okoli a zrovna zejtra jedu do Nepomuka a cestou domu pojedu pres Prestice tak bych si sel docela nekam zajezdit, ale ted jeste nevim v kolik pojedu
Sem uz dlouho nikde nebyl
tak se někdy domluvíme na ty přeštice, jestli to teda nemáš daleko...
Normalne to mam asi 70km Ale obcas jezdim se sluzebakem kolem
Pristi tyden pojedu zase
......dneska a zítra nemakám, tak bych toho rád využil, nu jdu nabíjet baterky, tak je v nejhorším někde vyplácám sám
Takže dneska ve 4 budem jezdit tří na offroad dráze za přešticema, kdyby tam jezdit nešlo z nějakýho důvodu tak budem v Kucínech.
Tak když se někdo přidá, budem jedině rádi.
......já už se na to fakt vy*eru, převodová skříň plná ulámanejch zoubků a rozemletejch koleček, takže opět nepojízdnej :red:
a máš tam dobrej modul? povolenej poměr?
.....ta převodovka byla originál, tak to přikládám za vinu stříďáku, co jsem tam dal, ale v každým případě to bude chtít kovový převody, ne ty plastový, co tam byly, to je fakt špatně
Koukal sem ze byla velka umrtnost
Sice jsem dorazil docela pozde ale jinak svezeni pekne
Co takle v patek zopaknout Prestice?
Zase jedu kolem tak bych vzal sebou Blitze
V pátek bych se klidně zúčastnil. V kolik?
Co zase tak na tu 4-5h
Ted jeste presne nevim v kolik bych tam byl ale nejdyl na 5h. Presne bych dal vedet zitra pres den
A nebo to domluvim s JirkouCBX a zajeli by sme k nemu do Sedliste na drahu
jj u JirkyCBX je to ceklem fajn dráha a určitě vás zaúkoluje, jeslti tam dorazíte
Hmmm.... tak vzhledem k tomu co se pres nas vcera kolem 12h prehnalo bych to dneska videl na ponorku
Asi z toho pro dnesek nic nebude :red:
Dnes to fakt nemá význam, v noci pršelo víc než solidně, teď ráno trochu taky a teprve to bude ustávat.
Ted sem v tom Nepomuku, rano neprselo a ted akorat zacalo
Sice ne moc ale prsi
a co o víkendu...nepřidal by se někdo (klidně do toho sedliště)?
.....že bych se přijel aspoň podívat? Jsem pořád nepojízdnej a asi ještě dlouho budu, kolečka do převodovky neeeeeejsou momentálně k mání a nebo vezmu axiáĺa, předělám na něj fen a usuším vám trať
Tak sem nevydrzel a zajel sem testnou v patek drahu v Sedlisti
Sice tam bylo trosku blaticka ale jinak OK a draha LUXUSNI :green:
Ted v sobotu se tam jedou zavody tak jestli si nekdo chcete prijet zajezdit mate moznost
Pozvanka TADY
A tady sou ofiko stranky RC klubu Sedliste
www.RCSC.cz
Naposledy upravil: Jarin3D (11. 07. 2011 11:49:58)