1

Téma: TRAXXAS SUMMIT

HLEDÁME SUMMITÁŘE K JEŽDĚNÍ V LOMU HÁDY,ZATÍM JSME TŘI,ČERVENÝ,MODRÝ,BÍLÝ CHYBÍ NÁM ŽLUTEJ,ALE NA BARVĚ NEZÁLEŽÍ HLAVNĚ SE VYBLBNOUT A PROTÁHNOUT KÁRKY,ZDOKONALIT ŠOFÉRING A VYMYSLET NĚJAKÉ SOUTĚŽENÍ.NEJLÉPE BRNO A OKOLÍ.LOM NA HÁDECH JE SUPER SNOVÁ CRAWLINGOVÁ LOKALITA,S RŮZNÝMI TYPY POVRCHU KTERÉ TEBE A TVŮJ STROJ DŮKLADNĚ PROVĚŘÍ.
OSTATNĚ SUMMIT NENÍ URČITĚ PODMÍNKOU STAČÍ JAKÝKOLIV STROJ VYTVOŘENÝ PRO ZDOLÁVÁNÍ NEROVNOSTÍ.
CRAWLERÁŘI VŠECH ZNAČEK SPOJME SE     
          http://1hyena.rajce.idnes.cz/CRAWLING_V_LOMU_HADY/                                                                  HYENA[/img]

2

Re: TRAXXAS SUMMIT

Já mám odedneška Yellow Summit a Brno není tak daleko !

3

V lete je to lepsi to chodime skoro kazdy den...

4

sakra Brno je hodně daleko kruciš...kolem mně jen samej himoták nebo e-maxx budu se muset přestěhovat  :idea: už i brácha summita prodal ach jo !  sad

bylo : Haiboxing Fabia,Tamiya TT-01,E-maxx 2x,E-revo 2x E-revo Brushless 1x, Summit - upgrade Brushless - mamba monster , e-revo 1/16 brushles dsx 3,0
nyní : kočár 4x4 a v něm moje drcera Barborka
http://double-m.rajce.idnes.cz/?sort=&page=1

5

TRAVE: koukám že tam máš jen jedno 20ti kilový servo. jak si to vyřešil s becem?

6

TRAVE: koukám že tam máš jen jedno 20ti kilový servo. jak si to vyřešil s becem?

nijak kdyby byli dvě asi bych to řešil jedním becem z HK takže toto bohatě stačí

bylo : Haiboxing Fabia,Tamiya TT-01,E-maxx 2x,E-revo 2x E-revo Brushless 1x, Summit - upgrade Brushless - mamba monster , e-revo 1/16 brushles dsx 3,0

7

nijak kdyby byli dvě asi bych to řešil jedním becem z HK takže toto bohatě stačí

no já nevím ale tyhle servamají v zátěži odběr přes 3A a bec máš jen 2,5 a na tak slabým becu by neměly být žádný digitální serva co jsem se tak bavil a zjišťoval těch 7kg co tam bylo bylo tak akorát. já mám dvě co ty a mám tam externí bec.

8

to : mechwarrior
no vypadá to že jsem to přehledl a máš pravdu. ty jezdíš taky stock elektriku? co máš za bec?na co máš dvě serva 20kg?

9

TRAVE: zatím jo. vyměňuju jen to co odchází. a dvě serva mám na zatáčení. a stejně, i když tam mám dvě dvacítky tak to na skále pořádně nezatočí, asi to bude chtít koplet hodit do hliniku, ale zase v hlíně a menších kamenech bezproblému. a bec mám 8-15A. taky jsem si s tím užil a díky hellboyovi nakonec zprovoznil... smile

10

TRAVE: zatím jo. vyměňuju jen to co odchází. a dvě serva mám na zatáčení. a stejně, i když tam mám dvě dvacítky tak to na skále pořádně nezatočí, asi to bude chtít koplet hodit do hliniku, ale zase v hlíně a menších kamenech bezproblému. a bec mám 8-15A. taky jsem si s tím užil a díky hellboyovi nakonec zprovoznil... smile

máš nějaký fotky zapojení atd? dík

11

pošli mi sz já se pokusím něco nafotit a o víkendu ti to pošlu. musím ještě něco dodělat a v té elektrárně aby se prase vyznalo...

12

Tak jsem čerstvým majitelem Summíka. Trochu jsem ho barevně poladil a zvedl anténu pro zvýšení dosahu; mrkněte:

http://img189.imageshack.us/img189/9226/summitf.jpg

13

hondaCZ napsal:

Tak jsem čerstvým majitelem Summíka. Trochu jsem ho barevně poladil a zvedl anténu pro zvýšení dosahu; mrkněte:

Zvedl anténu?????

14

jojo,
mám tam 27Mhz vysílač a pro dobrý dosah je dobré mít anténu co nejdelší a myslím, že by také měla být natažená namísto třeba přehnutá zpět po podpůrném brčku. Tak jsem plápolající 15cm část narovnal nahoru k delšímu klacíku... Jezdil jsem po zamrzlých novomlýnských nádržích kam až signál a oko dosáhne a určitě to bylo dál než 600m.

15

600metru na 27MHz? To ja delam na wifi 300 metru a neni summit videt a rikam si, jaky ze to mam super dosah.
Na 600 metru sotva vidim osobni auto smile
Mam jedno auticko, ktere ma 27MHz, rovnou antenu a jestli to ma 80 metru tak to je moc.
divne

16

Asi tomu pomohla ta rovná ledová plocha kde se auto dobře vyjímalo. K určením vzdáleností jsem vycházel z celkové šířky Nových mlýnů v tomto místě, která je na protější břeh ~1200m.

Co máš za wi-fi? Ten dosah se mi zdá velice malý.

17

Jako na co ti je taková dálka?  Wssk má origo traxxas vysílačku, já když mám auto (trugynu) na druhý straně dráhy to je tak 8metrů tak už je to taková dálka že na něho pomalu nevidím a nemám žádnou kontrolu  wink

18

vidět 8m a mít auto 1km daleko se nevylučuje, mrkni:

http://www.youtube.com/watch?v=opRg7OHufxQ

.... už mám na to skoro všechny díly doma, jen to poskládat  tongue

19

Jezdit s karou pul kilaku od sebe omg prooooc? Navic to s tim prutem z kastle vypade udesne. Kazdej dnes jde do wifi, kazdej schovava tu hnusnou antenu a ty to takle vymodis. LOL, no ikdyz proti gustu, znas to. Ty s tim jezdis... A k australanoj Wobbymu z videa se jeste dlouho nepriblizis. Vono neco jinyho je koukat na jutub a jinyho to dovyst do jeho stadia.

Tekin!

20

Dlouhá anténa hnusná je, to je daň za signál. Vím, ze než video vyladim, bude to kus práce a laborování. 2.4GHz je na zem a delší dosah naprd, to uz mam vyzkoušeno. Nemáte někdo zkušenost se starší (na 8AA) a novější (na 4AA) 2,4GHz Traxxas sestavou - jestli se liší dosahem, když mají jiné napájení ??? Nebo nějaká zkušenost se směrovou anténou 2,4GHz?

21

Jezdit s karou pul kilaku od sebe omg prooooc? Navic to s tim prutem z kastle vypade udesne. Kazdej dnes jde do wifi, kazdej schovava tu hnusnou antenu a ty to takle vymodis. LOL, no ikdyz proti gustu, znas to. Ty s tim jezdis... A k australanoj Wobbymu z videa se jeste dlouho nepriblizis. Vono neco jinyho je koukat na jutub a jinyho to dovyst do jeho stadia.

wink

22

Dlouhá anténa hnusná je, to je daň za signál. Vím, ze než video vyladim, bude to kus práce a laborování. 2.4GHz je na zem a delší dosah naprd, to uz mam vyzkoušeno. Nemáte někdo zkušenost se starší (na 8AA) a novější (na 4AA) 2,4GHz Traxxas sestavou - jestli se liší dosahem, když mají jiné napájení ??? Nebo nějaká zkušenost se směrovou anténou 2,4GHz?

Vysilajdy jsou limitovane, vykon maj obe stejne smile
Vice nez 20dB nebo-li 100mW stejne nesmis vyzarovat do okoli. Jestli chces byt jako ze fakt cool, tak si na auto dej "netopyra" na vysilajdu taky. S tim udelas i nekolik kilometru (10km+) na ty tvy zamrzly plose. Jo a jinak teorie rika, ze na 100 metru bys mel mit antenu cca 3m nad zemi smile

23

Ahoj, jsem dva dny čerstvý majitel Summita (červený). Podobné auto jsem si vysnil a jsem moc rád, že jsem nedávno objevil značku Traxxas a jejich produkty. Ale nemám žádné zkušenosti, jsem v celku technicky zdatný a zarazilo mě pár věcí, malá vůle v kolech a vůle v uchycení tlumičů k uchytům na základně ... je to normální? Jistě to je jen začátek, ale trochu mě to vyděsilo, je vaše zkušenost stejná, díky, Tom.

Naposledy upravil: th (01. 07. 2011 16:10:48)

24

Ahoj Pánové. Podle mně stačí dvě 10-ti kilové serva. Stejně tu sílu nepustí servosaver. Já jsem koupil lepší pružinu,a rozdíl jen nepatrný. Co Vy na to ?

Traxxas Summit 4WD Ezrun 2700 ot/V -regl Foxy 120 A
AT-10 2 WD
www.milou1.rajce.idnes.cz

Příspěvky [ 24 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.