1

Téma: Nastaveni motoru 3.5 mach 21 turbo 4 kanal

Dobry Den
Nevi prosim nekdo kde se da sehnat tovarni nastaveni pro mach 21 turbo.Predem moc dekuji za radu.
JS

2

Re: Nastaveni motoru 3.5 mach 21 turbo 4 kanal

já to vezmu jináč...    přidej kotel bohatosti a paliva, aby to prostě vždycky jelo a pak zlehoulinka zodpovědně utahuj a dostaneš to do toho (vůbec se toho neboj, i trpělivej začátečník to dokáže)
- novej motor beží úplně jinak než už zajetej, takže tovární nastavení by ti podle mne stejně zrovna nepomohlo  wink

Ansmann Vapor, dbx

3

Moc Dekuji za odpoved
Buhuzel jsem tak dlouho vcera ladil az jsem doladil.Z pistniho cepu mi vypadla segrovka primo do valce:( Nevite nekdo proc se to stalo?? chtel bych se tomu do budoucna vyvarovat.Motor mel odjeto tak 5 l Paliva Rapicon 25%.

Dekuji JS

4

To ti nikdo nerekne.Pokud jsi to nemel rozebrane a nedal jsi si to tam spatne sam tak si mel nejspis smulu protoze ji tam dali spatne uz u vyrobce kdyz motor kompletovali.Proste jsi mel pech.:-(

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

5

měl si vůbec pech že si se potkal s takovým motorem:) Moje zkušenost (a né jen moje) je,že jsem oddělal tři-čtyři za sezonu.Vůbec bych s ním do budoucna nepočítal