Téma: Nastaveni motoru 3.5 mach 21 turbo 4 kanal
Dobry Den
Nevi prosim nekdo kde se da sehnat tovarni nastaveni pro mach 21 turbo.Predem moc dekuji za radu.
JS
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobry Den
Nevi prosim nekdo kde se da sehnat tovarni nastaveni pro mach 21 turbo.Predem moc dekuji za radu.
JS
já to vezmu jináč... přidej kotel bohatosti a paliva, aby to prostě vždycky jelo a pak zlehoulinka zodpovědně utahuj a dostaneš to do toho (vůbec se toho neboj, i trpělivej začátečník to dokáže)
- novej motor beží úplně jinak než už zajetej, takže tovární nastavení by ti podle mne stejně zrovna nepomohlo
Moc Dekuji za odpoved
Buhuzel jsem tak dlouho vcera ladil az jsem doladil.Z pistniho cepu mi vypadla segrovka primo do valce:( Nevite nekdo proc se to stalo?? chtel bych se tomu do budoucna vyvarovat.Motor mel odjeto tak 5 l Paliva Rapicon 25%.
Dekuji JS
To ti nikdo nerekne.Pokud jsi to nemel rozebrane a nedal jsi si to tam spatne sam tak si mel nejspis smulu protoze ji tam dali spatne uz u vyrobce kdyz motor kompletovali.Proste jsi mel pech.:-(
měl si vůbec pech že si se potkal s takovým motorem:) Moje zkušenost (a né jen moje) je,že jsem oddělal tři-čtyři za sezonu.Vůbec bych s ním do budoucna nepočítal
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.