Re: Plzeň
Jenže dneska asi bude pršet průběžně celej den, stačí kouknout, co jde z rajchu.
Tak nějaký to krytý parkoviště by bylo ideální, ale nikdy jsem tam nebyl jezdit, tak nevím, jestli to jezdění tam je opravdu možný.
rádio Hobbyking GT2
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jenže dneska asi bude pršet průběžně celej den, stačí kouknout, co jde z rajchu.
Tak nějaký to krytý parkoviště by bylo ideální, ale nikdy jsem tam nebyl jezdit, tak nevím, jestli to jezdění tam je opravdu možný.
......chlapácííííííííííí, já teď musim na pouť, ale pokud někam pojedete až k večeru nebo tak nějak po té páté prostě, dejte vědět kam, až se vrátím, někam bych přijel Lhota myslím dobrá volba....
......aha, tak teď koukám na oblohu, tady je zataženo tak na 150 let :red:
tak já taky zatim nebyl..ale pár kluků mi řikalo, že s elektrikou nechávají jezdit bez problémů..teda až pak k večeru, když už jsou ty parkoviště volný...za zkoušku by to možná stálo...
tak zatim nepršelo..to by možná šla i ta lhota...
Tady prší každou chvilku, vždycky tak dvacet minut déšť, pak třeba půl hoďky-hoďku slunce a znovu. A radar pořád ukazuje nějaký přeháňky jdoucí sem od západu.
Pokud by se někam vyráželo, tak napište - terén asi nehrozí kvůli blátu, takže buď Lhota, nebo někde garáže.
no ja bych docela prubnul ty garaze, at vime jestli jsou pouzitelny, kdyz je pak takhle hnusne...
Ještě jedna věc..nevim, jestli už jsem to tady nadhodil...neměl by někdo zájem chodit jezdit třeba jednou tejdně někam do tělocvičny?...kdybysme se domluvili alespoň 3-4, tak by to bylo za pár korun (třeba 50,- na jendnoho)...skoky se daj udělat i z vybavení tělocvičen...jde hlavně o části roku, kdy je venku hnusně atd...
......jsem jednoznačně pro
dá se sehnat tělocvična za 120 na hodinu, což by šlo si myslim
Já sem taky pro a jinak včera jsme byli v sedlišti na dráze na crosu jezdit 4 blitzové a paráda někdy přijedete všichni taky a bude prdél
do sedliště se chci ject podívat hned jak bude hezky...
Tak na den je to za 50Kč, musim se domluvit s jirkou kdy aby o tom věděl. Takže kdy tam chceš ject? jel bych kdyžtak s tebou
......Sedliště? Hdepa se to nachází??
sedliště u nepomuka
Domluvim se s nim sám...už jsem se ho ptal...no až bude hezký počasí
takže nejlevnější tělocvična, co jsem našel je za 120/50,- (pro dospělé/mládež)...což je fajn cena
... v Plzni se přestalo jezdit nebo copak je to tady za radiovej klid???
nějako mi to poslední dobou nevychází
už bych rád zajezdil
nepřestalo..naopak!
Offroad dráha za Přešticema je suchá, chtělo by jí to trochu pročechrat :-P Můžete někdo ve středu kolem 4 hodiny? Nejspíš tam budem jezdit 3. Tak jestli se chce někdo přidat?
já bych ve středu mohl, ale na 4 to nestíham co zejtra tak kolem 5?
Čtvrtá hodina je blbej čas, ale chodíme hned po práci tak nám to vyhovuje. Zetra mi to nejspíš neklapne. Kdyby se něco změnilo tak bych sem napsal.
zdarek
Pokud me to zitra klapne, pojedu kolem prestic cca kolem 4-5h, presne zatim nevim
Vezmu Blitze a muzeme dat naky pojezdení
tak já nakonec zejtra nemůžu...jarine ty jsi plzeňskej? mam taky blitze...