1

Téma: Tamiya Nitrage-Dily

Dobry den chci se vás zeptat a zároveň poprosit!!Nevíte kde seženu Vložku a píst do Tamiya nitrage motoru s označením FR-32 FX je to ten origo 5,2 motor nemohu to nikde najít dnes mi bohužel na modelářském dni v Pilníkově se motor zasekl a po rozebrání jsme s kolegou modelářem zjistili že tam ulítlo kousek špony od pružinky co je v ojnici na klice a udělala rýhu a píst se již nemůže hýbat všem moc díky za rady!!Honza

2

Re: Tamiya Nitrage-Dily

Zdravím mam totožný model a díly kupuju na Ebay tady v CZ už pomalu nejsou , a píst s vložkou nemá cenu kupovat cena je tam kolem 90Euro  komplet motor se dá za 159Euro. Já jsem napasoval do Nitrage motor 4,1 Force  jezdí s nim v pohodě a hlavně jsem se konečně zbavil té AL spojky která pokaždé  cca po 10 té nádrži se rozpadla.

jo ještě odkaz http://www.modellbau-seidel.de/index.ph … M04-5,2ccm

Naposledy upravil: Tom69 (19. 06. 2011 18:59:12)

3

Mockrát díky na ebay sem koukal moc toho tam taky nemaj,ale ted sem motor znova rozebiral a ačkoli se tam udělala rýha a píst nechtěl zapadnout do vložky pač to tam dřelo a prostě se to kousek vyryla drážka tak sem vzal šmirgl papír zbrousil a už je to jak nový sice to asi bude malinko podcházet,ale to se uvidí zítra jak to pojede,ale točíse prostě maká tak sem zvědav dikas moc Honza

4

Tak pak napiš jak motor běhá ,