Téma: drifter z ostravy
ahoj koupil jsem e 10 hpi drifta a jezdím sám .nenašel by se nekdo kdo to má a je z ostravy centra
Savage Xs Flux
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj koupil jsem e 10 hpi drifta a jezdím sám .nenašel by se nekdo kdo to má a je z ostravy centra
cau, jezdis jeste ty drifty nekde v Ově? nebo je to uz mrtve bo ten tvuj "inzerat" je uz dost stary. kdybys chtěl tak se ozvi.
jestly se mohu zeptat pánové jaké nejlepé auto na drift mám taky vyhlídnuto E10 Hpi je to dobrá volba ? nebo potom RTR Sprint 2 Drift Sport mit 2010 Chevrolet Camaro. díky za odpověď . pak nás bude víc na Ostravsku
E10 nikdy je to desnej model a moc si s tim nezadriftujes.I TT01 je lepsi ale stale ne dokonale.Ja driftuju ted s xrayem predtim s TB03
To jo dík za tu radu ale na začátek to asi bude zatím stačit jak jsem to tu pročítal tak ho dost lidí TT01 chválí tak zatím tak jak se naučím pořádný drift tak to potáhnu vejš . pokud bys věděl o nějakém dobrém shopu nebo ještě nějaké info pro uplného začátečníka rád si je vyslechnu a přiučím když tak napiš SZ dík
Máš SZ
Alindur .máš nejaký problem .já mám e 10 a spokojenost vole .tt01 bych a ni kolo neopřel takoví šrot
Nastesti nejsem majitelem toho podvozku tak problem nemam.Ale je marny neco vysvetlovat pokud si nemel v ruce neco lepsiho.A tech veci co se E10 daji vytknout je opravdu hodne ale o tom neni toto tema.
no v ruce nic lepšího jsem nemel .nejaké drobosti tam budou .ale zas takové moc špatné to není za ty prachy co jsem ho koupil
Jo tak jestli jsi ho koupil tak kolem tech 500ti kačáků tak to špatné určitě není
Já s timhle začínal hloupej sem to neznal a koupil jsem si to uplne nový a rozhodlo jen to blaznive přendavani motoru ...
Ted uz to mam jen na takove rekreačni ježděni proti zdi a na drift uz neco jineho
Tomi.HKS jak proti zdi .tak zas hrozný to není .co furt máte proti tomu autu .já ho mám noví taky za 3790 kč bylo ve sleve .jak drifta tak i cestaka mám z toho a jezdí to supr
Dokud nezkusis neco jinyho bude to supr auto no
tak tak,pokud tě to neomrzi a dostaneš se někam vejš a začneš jezdit v parte a uvidiš ze maj lepsi podvozky a ty jim s tim nestačíš tak taky začneš přemyslet kde je chyba,neboj se neměl jsem to jinak ;-) taky jsem si řikal že to tak špatny byt nemuže
Taky jsem si rikal ze firma s takovym jmenem nemuze udelat nic tak hroznyho.Ale kdyz sem to videl tak pecka.A to mam od hpi cup racer pro pritelkyni a ten je paradne udelanej.
K tematu pokud nekdo chce levnej podvozek na drift a nevi jestli ho to chytne tak himoto.RTR sady jsou levnejsi nez e10 radoby ve sleve a technicky jsou dospelejsi.Nejsou skvely ale za tu cenu je to nejlepsi co sezenete (mam na mysli z novych podvozku)
tak jo ukecali jste me možná časem přijde neco jineho .ale co chtel bych neco od hpi jsem na nich zavystli :D
pokud jen hpi tak jediny co me napada je sprint 2
Naposledy upravil: Alindur (19. 06. 2011 21:58:41)
Nečekal jsem tady takovou odezvu ale všem dík za info nad sprintem 2 právě uvažuju ale počítám že začnu asi až kolem srpna abych měl pořádně našetřeno a nebo pokud bude víc money tak něco lepšího
Jo ještě se chci zeptat jestli náhodou někdo neví má sprint 2 má pevný diferenciál ??
To nevim ale pokud netrvas na znacce hpi tak se najdou jiny podvozky i s vetsi moznosti uprav a dilu za stejny penize.
zdravicko, ja mam sprint2fluxe a je super pevny dif nema ale da se upravit tavnou pistoli treba takhle
http://www.youtube.com/watch?v=aj1OjQXFlWk
od E10 se lisi dost hodne cenou provedenim a hlavne cena odpovida kvalite.
Sprint ma reminek a E10 kardan vyhody nevyhody moc nevim kazdy ma svoje me vyhovuje reminek.
JJ díky to video už sem zhlídl.. teď sem u kámoše co si chce se mnou taky koupit auto a ukázal mi tohle (odkaz dole) tak prosím vás o radu beru vše. nemusíte mě šetřit jsem opravdu začátečník a jsem rád za každou pomoc
www.himoto.cz/zbozi/4107/TOYOTA-SOARER-DRIFT-4x4-RTR-1-10.htm
www.himoto.cz/zbozi/4703/CHEVROLET-STINGRAY-67--BRUSHLESS-4x4-RTR-1-10.htm
Naposledy upravil: Artus (21. 06. 2011 17:15:46)
omlouvám se za špatné odkazy jsou to auta himoto jeden střídák a jinak stejnosměrný motor dík za odpověď
himoto neznam ale jak sem ja hledal auto tak jsem nekde nasel ze himoto moc kvality nepochytilo a je to takova cinska kopie tamie tak nevi to je muj nazor, jinak urcite stridak
neco sem nasel
http://www.rcauta.net/forum/topic16810- … imoto.html
jee to sem asi nasel blbost zas ruce rychlejsi nez oci
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.