Re: Plzeň
... to VIGI: to dá rozum. Vokaž se
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
... to VIGI: to dá rozum. Vokaž se
tak koukam na ty comba a jde mi z toho hlava kolem... nevim co vybrat
.....hlavně ne nic ostřejšího, než mám já
tak já za to nechci zas dát moc peněz, takže můžeš bejt v klidu
Za 102 dollarů se dá sehnat CASTLE CREATIONS SIDEWINDER V2 4600 KV MOTOR/ESC COMBO nebo s 5700 motorem (Firestorm Flux).
Tzn. do 2000,- a ostrej je až až
.......však já to taky měl jen za pár, jinak by paní asi pobublávala
Za 102 dollarů se dá sehnat CASTLE CREATIONS SIDEWINDER V2 4600 KV MOTOR/ESC COMBO nebo s 5700 motorem (Firestorm Flux).
Tzn. do 2000,- a ostrej je až až
Muzu se zeptat kolik chtej na postovnem? Pac kdyz jsem nasel nejaky auto do 200 dolaru tak za postovny chteli tak 150
no mě by taky zajímalo jestli by se to vyplatilo po přičtení dph, cla a poštovnýho
Btw jak tak koukam na ten nick. nějakej Sinpa nedávno prodával combo na model bazaru, akorát jsem přišel s křížkem po funuse..
Naposledy upravil: PBcko (06. 06. 2011 14:32:49)
10$
I teď po změně mi přišlo několik balíků bez cla a dph.
V jednom bylo zboží za 150$
Nevím jak to kontrolují, ale bude dost záležet co je napsáno na balíku.
a jak dlouho to sem třeba ze států cestuje?
+ je možné dokoupit Castle link (22$)
nebo programovac9 kartu (taky 22$)
Kupoval jsem v tom obchodě 2x a vždy do 14dnů byl balík doma
nemá někdo vyzkoušenej nějakej regl od FOXY?
mě šlo combo z amain týden a poštovné bylo nad 100$ jen 5$, používám link, má výhodu, že si můžeš nahrát nový software a nastavit třeba křivku plynu a brzdy navíc oproti kartě
a ještě ty kastle jsem koukal a myslím že se prodávají proline nenastříkané, koukni na to, jinak je má pelikán některé v nabídce ale nejsou na netu, musíš si to zjistit přes nějakého obchodníka za cca 700,- Kč
na foxy jsem četl zatím špatné recenze .( moc nefungovali, ale je to nový, kup a odskoušej, nebo jdi na hobbykingu do SCANERU 150A je asi za 40 USD, cenu už si moc nepamatuju
Čau, jestli půjdeš do Foxy tak zkus tady http://www.zmmodel.cz/pg-vyhledavani
má je skladem na koterovské v plzni a je levnější o cca 100,- kč než pelikán. A pozor, asi regulátor nepůjde s uhlíkovým motorem. chtělo by to zjistit u prodejce. třeba regl co mám já to umí.
kurŇa ani PM neumim napsat
Naposledy upravil: Vigi (06. 06. 2011 18:01:38)
Ten odkaz na prodejce tě neprojde ...
Taky to měla byt PM pro PBcko
Prostě technika nade mnou vítězí.
jj díky ZMko znám...teď se ještě koukám, jestli někdo neprodává comba od hobbykingu/hobbywingu v čr...
Nejde dneska nekdo nekam jezdit?
Pic sice pozdě, ale přeci jen to zkusim...Jdem jezdit dneska po práci 3 na offroad za přeštice...když bude moc vody tak do Kucín...Budem tam tak od 3......Klidně někdo doražte...
Škoda, tohle vědět dříve tak vezmu auto do práce (Litice). Takhle bych musel jet domů a nazpět. To se mi moc nevyplatí . Takže to vypadá, že já půjdu jezdit až v neděli po o. Sobota nemůžu.
adi,PB už si mobilní?
Naposledy upravil: Vigi (10. 06. 2011 11:12:35)
to Vigi: jj já už jsem ready
to Vigi: já už taky funguju, v neděli bych mohl před prací, takže po páté bych musel vypadnout, snad to nějak rozumně naplánujem
to PBcko: cos tam nakonec namontil??