Téma: Taky závody 1:18
Kdy a kde budou nějaké závody 18-in off-road?Mám asso RC18MTa zajezdil bych si s podobnými auty,třeba s lossinami dík
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kdy a kde budou nějaké závody 18-in off-road?Mám asso RC18MTa zajezdil bych si s podobnými auty,třeba s lossinami dík
Pokud budes o necem vedet, tak se mi ozvi.Taky bych si zajezdil. Mam Xray M18MT.
nevim jak se organizatori postavi k faktu, ze jde o MT, ale ted v sobotu se jedou zavody techto mrnavych offroadu v Praze na Lestru.
Zkus to tam
Např. 15.4.2006 v Orlové. 18T i 18MT. Je to pro Tebe daleko?
No jelikoz jsem z brna a nemam auto (takovy, ktery me uveze), tak je to trochu z ruky. Spis by se mi libilo neco na morave, ale tady se jezdi jen silnicni 18ctiny. Mozna, kdyby se seslo vic offroadu, tak by nas vzali mezi sebe.
1/18 off road se jezdili v zimě v Třebíči při GP Třebíč. Potom ale kategorie upadala a přestalo se to jezdit. Nahradila to kategorie 1/18 on road. Na asfaltu se jezdí 18tiny on road při XRay Challenge na Hané. Ale pochybuji, že vás pořadatel pustí do závodu s truckama... Nikde se to tady zatím na Moravě nejezdí. Alespoň o ničem nevím...
Podívej se sem : http://www.rcvizovice.wz.cz/
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.