176

Re: Plzeň

JJ docela to šlo až na to že jsem byl furt na zádech smile

177

......zítra budete taky v Plzni? neutral

Losi Desert truck-9,5 Ezrun ;  Axial SCX10-NOVAK 45+rooster ; Spektrum DX3S

178

Zítra chcem zkusit ty Přeštice..se přidáš ne?

179

....stoprocentně big_smile

180

to jsem chtěl slyšet (číst) wink

181

Tak dej icq nebo něco at se můžeme rychleji domlouvat,pojedem jednim autem někdy po obědě..

182

já bych to viděl tak třeba na tu druhou tam...

183

Nevadilo kdybych se zejtra taky pridal? mam Smradocha 1:10 buggynu

184

tak určitě to vadit nebude...jen abys nám (MĚ) moc neujížděl big_smile

185

Takže špunty do uší sebou smile

186

.....PBcko na mě má telefon, tak mi snad dá vědět big_smile ICQ nemám, snad jen FBook.... Druhá tam je ouplně OK wink

187

.....posledně jsem po přešticích jel ještě do kucín, je to tam taky pěkný, až na to, že mi tam odešel unašeč hmm

188

Nasel byste mi nekdo kde je to presne na mapach? ja tam dorazim svym

189

jj prostě ve dvě tam a když tak tě budu operativně kontaktovat...budeš mít sebou zase mraky baterek? big_smile

190

.....vezmu jen dvě, abych se tam někde  tou vahou nepropadnul do západního německa lol lol lol

191

Skritec napsal:

Nasel byste mi nekdo kde je to presne na mapach? ja tam dorazim svym

http://www.mapy.cz/#q=p%C5%99e%C5%A1tic … ih&u=m

192

Diky. Jeste nevim jestli dorazim na 100% ma mi prijet navsteva. Dal byste mi nekdo na sebe kontakt, kdo tam zitra urcite budete? Kdybych se teda mohl tam zitra jel a nemohll to najit.

193

Mi s PBckem tam budem na 100% tak ti dam na mě: 736735096

194

Hmm tak jsem prave zjistil ze mam prasky perko v prevodovce takze jestli to dneska nespravim tak budu muset jezdit jenom na dvojku

195

tak snad se podaří smile

196

Zdravim tak bohuzel dnes nedorazim neco mi do toho vlezlo. tak snad priste

197

Nesel by nekdo dneska odpoledne jezdit nekam?

198

ja bych sel,ale stihnul bych nabit tak jednu baterku..to bych si moc nezalezdil hmm

199

Zdary, nějak na to ježdění teď nezbejvá čas, ale snad se to příští tejden zlepší...Pak dam určitě info kdy a kam se s klukama chystáme ;-) Ohledně diskuze o dráze ve Lhotě u motokár, tak pokuty bych se nebál...Cedule nikde neni a spadeno maj spíš na motorkáře nebo lidi co tam dělaj bordel...A kdyby bylo nejhůř tak se se starostkou snad pujde domluvit. Chodí tam modeláři s letadlama, chodí tam lidi na paintball, chodí tam lidi na motokáry...fakt bych se toho nebál. U offroad dráhy za Přešticema se dá parkovat když se jede od Přeštic a nezahne se k dráze doprava ale dáte se na křižovatce doleva a tam je silnice k nějakýmu parčíku. 10 aut se tam v pohodě vejde...pak se k dráze pár metrů dojde...Závora tam bejt musí ze zákona. Kdyby si na tom pozemku někdo něco udělal, tak aby se majitelé mohli odvolat že byl pozemek zabezpečenej proti vniknutí a byl to neoprávněnej vstup na pozemek.

200

Závora už by teď měla bejt odemčená, takže si jí můžeme zvednout..jen přiodjezdu jí pak dávejte všichni zase dolů...