Re: Plzeň
JJ docela to šlo až na to že jsem byl furt na zádech
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
JJ docela to šlo až na to že jsem byl furt na zádech
......zítra budete taky v Plzni?
Zítra chcem zkusit ty Přeštice..se přidáš ne?
....stoprocentně
to jsem chtěl slyšet (číst)
Tak dej icq nebo něco at se můžeme rychleji domlouvat,pojedem jednim autem někdy po obědě..
já bych to viděl tak třeba na tu druhou tam...
Nevadilo kdybych se zejtra taky pridal? mam Smradocha 1:10 buggynu
tak určitě to vadit nebude...jen abys nám (MĚ) moc neujížděl
Takže špunty do uší sebou
.....PBcko na mě má telefon, tak mi snad dá vědět ICQ nemám, snad jen FBook.... Druhá tam je ouplně OK
.....posledně jsem po přešticích jel ještě do kucín, je to tam taky pěkný, až na to, že mi tam odešel unašeč
Nasel byste mi nekdo kde je to presne na mapach? ja tam dorazim svym
jj prostě ve dvě tam a když tak tě budu operativně kontaktovat...budeš mít sebou zase mraky baterek?
.....vezmu jen dvě, abych se tam někde tou vahou nepropadnul do západního německa
Nasel byste mi nekdo kde je to presne na mapach? ja tam dorazim svym
Diky. Jeste nevim jestli dorazim na 100% ma mi prijet navsteva. Dal byste mi nekdo na sebe kontakt, kdo tam zitra urcite budete? Kdybych se teda mohl tam zitra jel a nemohll to najit.
Mi s PBckem tam budem na 100% tak ti dam na mě: 736735096
Hmm tak jsem prave zjistil ze mam prasky perko v prevodovce takze jestli to dneska nespravim tak budu muset jezdit jenom na dvojku
tak snad se podaří
Zdravim tak bohuzel dnes nedorazim neco mi do toho vlezlo. tak snad priste
Nesel by nekdo dneska odpoledne jezdit nekam?
ja bych sel,ale stihnul bych nabit tak jednu baterku..to bych si moc nezalezdil
Zdary, nějak na to ježdění teď nezbejvá čas, ale snad se to příští tejden zlepší...Pak dam určitě info kdy a kam se s klukama chystáme ;-) Ohledně diskuze o dráze ve Lhotě u motokár, tak pokuty bych se nebál...Cedule nikde neni a spadeno maj spíš na motorkáře nebo lidi co tam dělaj bordel...A kdyby bylo nejhůř tak se se starostkou snad pujde domluvit. Chodí tam modeláři s letadlama, chodí tam lidi na paintball, chodí tam lidi na motokáry...fakt bych se toho nebál. U offroad dráhy za Přešticema se dá parkovat když se jede od Přeštic a nezahne se k dráze doprava ale dáte se na křižovatce doleva a tam je silnice k nějakýmu parčíku. 10 aut se tam v pohodě vejde...pak se k dráze pár metrů dojde...Závora tam bejt musí ze zákona. Kdyby si na tom pozemku někdo něco udělal, tak aby se majitelé mohli odvolat že byl pozemek zabezpečenej proti vniknutí a byl to neoprávněnej vstup na pozemek.
Závora už by teď měla bejt odemčená, takže si jí můžeme zvednout..jen přiodjezdu jí pak dávejte všichni zase dolů...