Téma: Motor - vůle - filtr ... ?
dnes jsem byl nastartovat savíka. Dal jsem nové kolo, vůle mezi plastvoým kolem a spojkovým bubínkem je asi taková, že tam protáhnu papír (trošičku to jde ztuha, ale ne moc ...). Chci se zeptat - pokud to s tou vůli přeženu může se stát, že auto pak pojede pomalu ? Ale když jsem potočil s kolem naopačnou stranu, abych nemusel hejbat kolama, tak to hlavní plastový kolo se chvíli krásně volně točí . Ještě mně napadá, měnil jsem filtr - a olejoval. bylo mi divný, jak je to velký, tak jsem tam dal možná kapánek moc oleje, z lahvičky mi ubylo celkem dost .... takže - co zato pravděpodobně může - moc těsná vůle či příliš naolejovaný filtr (mám originál od Savíka ještě jeden od HPI naolejovanej a mrknul jsem na něj, oproti mě je to jak kdby tam olej nebyl ... ). Prostě auto se táhlo pomalu, teplota nestoupla skoro přes 100 ° jelo to líně ... s motorem snad nic není, šlapal kráně a pohcybuju, že by se mu něco stalo, je krásně čistej, nikde nic ...
Mugen Seiki - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20