1

Téma: Mta-4 S28

Ahoj, jsem tady na fóru nový. Cca před dvoumi lety jsem dostal toto auto, ale nějak mě to nebavilo, jelikož jsem jenom seděl u počítače a furt tam něco hrál, avšak teďka už mě to přešlo, tak jsem autíčko vytáhl, vyčistil, doplnil benzín a šel jezdit. Auto vypadá a jezdí v pohodě, ale chtěl bych od vás různé rady:
Jsem začátečník, takže moc terminologii nerozumím, ale něco jsem tady na fóru pochytil :-)
1. Absolutně nevím, jak mám seřídit motor. - Auto mi sice vůbec nechcípe, vyjezdím celou nádrž, bez chcípnutí, tak nevím, jestli je potřeba seřizovat něco, nebo ne ;-)
2. Potřeboval bych český návod na celkové rozdělání auta.
3. Potřeboval bych, kde se dá vyměnit olej v diferenciálech. - Co jsem tak pročetl, tak dávají 2500-dopředu a 1000 dozadu. - To vůbec nevím, co znamená :-D
4. Jestli někdo nemáte nějaké po domácku dělané zlepšováky( klidně mi sem napiště, kam jste přidali šroubek, nebo izolačku), budu moc vděčnej za cokoliv.
5. Budu si kupovat silnější pružiny. (http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec … amp;id=617)
6. Zajímamě, co si mám koupit dalšího.
7. Používám benzín - Tornado Fuel nitro 16%
8. Vysílačku používám - AGGRESSOR SRX Pro 2,4GHz, akorát k ní nemám český manuál, takže nevím, jak ji nastavit. (Pokuď máte český manuál/ návod, budu jenom šťastnej člověk) .
Díky moc za jakoukoliv odpověď, radu.
EDIT: První věc, jakou jsem musel vyměnit servo saver.

Naposledy upravil: Crewe (25. 05. 2011 14:45:53)

2

Re: Mta-4 S28

Už mi to nejde upravit, takže to musím napsat sem.
Potřeboval bych vědět, jak mám seřídit kolečka, protože mi autíčko zatáčí doleva:-(
Díky.