1

Téma: RC Třebíč

Zdravím, začátečník a čerstvý majitel stavebnice na podvozku TT-01 by rád zjistil, jestli se někde v okolí Třebíče nenachází podobní jedinci se zapálením pro RC Rally, vesměs 1:10.

2

Re: RC Třebíč

Zdravím, začátečník a čerstvý majitel stavebnice na podvozku TT-01 by rád zjistil, jestli se někde v okolí Třebíče nenachází podobní jedinci se zapálením pro RC Rally, vesměs 1:10.

Tady jezdime on-roady 1/10 ETCs nebo Monster Trucky 1/8 IC. Kdyz tak vice pres SZ nebo e-mail.

3

chlapi mam taky auti a hledam nekoho u Trebice ...

4

To krulis a sleet:
No tak to můžete dát dohromady.  wink

5

Ahoj, jezdite nekde v okoli trebice nebo v trebici off-roady? Mam 1:8 buggy a nejak neni s kym jezdit.

6

Ahoj, jezdite nekde v okoli trebice nebo v trebici off-roady? Mam 1:8 buggy a nejak neni s kym jezdit.

7

Jsem z Okříšek a taky jezdím 1/8 zatím o nikom v okolí nevím

8

Panove sice to sem napatri, ale kdyz uz js te s tim zacali.

Prosim vsechny trebicaky s jakymkoli RC autem poslete mi e-mail tak abych vam mohl odpovedet na "jt[zavinac]masters[tecka]cz" chystam nejake veci, ktere by mohly takove domlouvani zjednodusit.

9

mám taky rc auto 1:10 a jsem z Mastníka

10

Ahoj jsem z Třebíče s rc 1:10.Jsem začátečník

11

Čau, já jsem taky z Třebíče a nemám s kým jezdit sad
jestli by chtěl někdo jen tak zajezdit v Třebiči, tak at se tu ozve

12

Ahoj, máme s kllukem dvě auta 1:10 buggy 4WD a Slash 1:10 4WD. Tak pokud budete chtít někdo jezdit dejte vědět. Hledáme taky nějké místo na ježdění. Zatím chodíme na hřiště na vysočinu (hned vedle ja ta nová dráha), je to jenom rovina, ale docela velká plocha.

13

dejte sem vědět kdy a v kolik rád i se přidáme :testpo:+:testpo:(otec a syn):D

14

no my chodíváme s kámošem před polikliniku na parkoviště máme osminy já elektro on zatím nitro, ale momentálně jsem o berlích takže ježdění bude možné až tak za 2-3týdny...

15

Čau jsem z Třebíče a taky bych šel s někým zajezdit mam on road 1:10

16

Ahoj taky jsem z Třebíče a máme se synem traxxas slash 1:16, 1:10 a ještě summita 1:8 a stampede 1:10.
Se slashama chodíme jezdit za pekárnu na tu hlíněnou cestu a s monstrama do lesa.

Axial SCX10 - Discovery 3                              Traxxas E-revo 1:16 VXL 4x4              Traxxas Telluride 1:10 4x4       
Axial SCX10 - Jeep Wrangler                         Traxxas Summit 1:16 VXL 4x4                           
http://stverda1.rajce.idnes.cz/       https://www.youtube.com/channel/UCpW2aQ … o4A/videos

17

Zdravím jsem s trebíč a potreboval bych poradit kde v trebici koupim servo na plyn diky smile

18

je tu jediná prodejna p. Dvořáček, Kosmákova 55, tel.: 568846861 po 15hod

Arrma Kraton 6s 1:8,
BYLO: Traxxas E-Maxx 1:8, Traxxas Summit 1:8,  Axial SCX-10 Honcho 1:10, Tatra na písek handmade smile
Moje reklama;  Tvořím weby levně do 5 tisíc..  www.trebwebdesign.cz

19

Ještě jedna taková utajená prodejna je na Koželužská 207/2

v přízemí prodejna motorek, v patře modelařina...

nebyl jsem tam ještě

Arrma Kraton 6s 1:8,
BYLO: Traxxas E-Maxx 1:8, Traxxas Summit 1:8,  Axial SCX-10 Honcho 1:10, Tatra na písek handmade smile
Moje reklama;  Tvořím weby levně do 5 tisíc..  www.trebwebdesign.cz