1

Téma: Záběh motoru

Zdravím,
hledám zkušeného nitraře, který by mi pomohl se zajetím motoru Picco .26 v mém Revu metodou dle ByPS http://revo.byps.cz/techbox/zabeh-motoru.html nebo podobnou (žádný rychlozáběh na 4 nádrže) nejlépe z JČ.
Sám se do toho nějak bojím pustit.
Díky

2

Re: Záběh motoru

Nikdo z JČ? A co zbytek republiky? Už bych rád jezdil, takže přijedu kamkoliv.

3

Ahoj kluci potřeboval bych radu,zajíždím motor nosram rs 30 monster,5.0cm,nastavil jsem ho pro záběh hlavní trysku 4 otačky od utaženi a volnoběžnou 3,5,zabíhan na 25 nitro,motor mam předehřátej svíčka ok,mám problem jednak motor vubec natočit a když už se mi to povede těžko ho udržím na volnoběch v klidu při sebemenšim přidaní plynu chcipne,podařilo se mi horko těžko vyprskat dvě nadrže a zkoušel jsem zmenit nastavení trysek ale problem se opakuje muže mi někdo prsím poradit děkuju

4

Já zabíhal jinej motor takhle: 1 otáčka hlavní přechodka. o kousíček otevřít karbec
a nastartovat. Pak naplno otevřít karbec ale zároven povolovat hlavní jehlu. Výsledek by měl bejt takovej že máš naplno otevřenej karbec ale otáčky jsou volnoběžné.

5

no ja už nevím vyzkoušel jsem už všechno možný a nejde mi to přijde mi to že to mam moc bohaty z vejfuku mi prská benzin pokud uberu na bohatosti neudrží otáčky ani když přidám na volnoběhu ale hlavně zapasim stim ho vubec natočit ....pokud by se našel někdo zkušenejší kdo by mi to pomohl zajet a nastavit moc by mi to pomohlo....

6

nemáš nikde odkud jsi ??

7

Jsem z Přibrami ale dojedu kamkoliv v čechach.

8

exx napsal:

Zdravím,
hledám zkušeného nitraře, který by mi pomohl se zajetím motoru Picco .26 v mém Revu metodou dle ByPS http://revo.byps.cz/techbox/zabeh-motoru.html nebo podobnou (žádný rychlozáběh na 4 nádrže) nejlépe z JČ.
Sám se do toho nějak bojím pustit.
Díky

Přesně tenhle motor jsem zajížděl podle Byse a je to OK nevim co by si chtěl víc ???? Motor mi podává v mojim T Maxxu super výkon každej rozjezd je na zadních a to používám TRX Rezonator jen jsem ho podla videa na Youtube  jen převrtal

Traxxas Summit Xerun combo 150A 2200KV 6S--Traxxas T MAXX Picco MAXX .26--HPI Rush--FTX Carnage brushless
FLY SKY GT3C 8ch