1

Téma: Jak po domácku nastartovat auto?

ahoj objednal sem si startér do obchodu
1)mnou vybraný startér a ani jiný startér v obchodu nemaj musí ho objednat z RCM pelikan
2)RCM pelikan nema objednava z číny,thaiwanu  předpokládaná doba dorazení více jak 14dní
-  a než mi přijde tak bych si chtěl zajezdit:
tak bych se chtěl zeptat jestli jste si někdo podomácku startoval auto?
nejjednodušeji mě napadá přivařit na tlustou železnou tyč ocelové kolo ale gumové by asi bylo lepší kvůli odření toho kola v autě a dát to do vrtačky.
co myslíte vy?

Naposledy upravil: krysto6 (05. 05. 2011 14:04:37)

2

Re: Jak po domácku nastartovat auto?

defakto máš pravdu,ale lepší bude startbox:D

Traxxas E-REVO ,LRP S18.TC

3

a taky dražší big_smile

4

jj kolem 2 000  hmm

HoBao Hyper 8  l regl - Robitronic Speedstar, motor - Robitronic Platinium l http://abysss.rajce.idnes.cz/

Bylo: HPI Savage 3.5

5

+bateri já našel za 1100kč a baterka 350+100poštovný hmm ne chci si to udělat sám peníze netisknu a jezdit chci

6

Tak to pak teda hodně štěstí.. jak se ti říkal to ti asi bude ujíždět .. aspoň nějakou malou kostru kde si to jakoby opřeš tu hřídel a nahodíš... ale nevím no.. takhle ti to bude ujíždět

HoBao Hyper 8  l regl - Robitronic Speedstar, motor - Robitronic Platinium l http://abysss.rajce.idnes.cz/

Bylo: HPI Savage 3.5

7

neboj já to vymyslím

8

tak to mi pak pošli výsledek jak to dopadlo,jsem docela zvědavej,sám jsem musel kupovat startbox asi za 1000 kč

9

nijak vůbedc mi to nechce chytout sad celej výkend sem nejezdil 
hele naco máš startob když máš baja hpi 5b? big_smile
přidělal sem super gumvoej nástavec na vrtačku nevim na jakou stranu točit abyss říkal že z pohlenu na hřídel z motoru doleva  <---

10

mám doma ještě HB Lightning 1:10 tak proto:D

11

aha, to je truggy? baja5b je krásná nejlepší model. baja 5SC neni špatná máš SS nebo RTR??

12

aha, to je truggy? baja5b je krásná nejlepší model. baja 5SC neni špatná máš SS nebo RTR??

13

Lightning je malá trugy a Baja je SSko s pár vychytávkama,ale nic převratnýho (výfuk,trochu hliníku atd.) :testpo:

14

1)nemáte někdo nějaký nápad,plánek jak to udělat?
2)nemáte někdo fotku jak přenáší tahový startér sílu na tu hřídel?
byli sme neska u jednoho modeláře 2km přes les smile , měl 2válec 112ccm big_smile spoustu letadel já si přivez žhavítko ne a to už nežhavilo big_smile (nic to nevydrží) 2x otočil šroubky a burp burp tongue ale nechytlo to hřídelka z vrtyčky prokluzuje a když to není stálý je to nahoru dolu tak to prostě nechytne sad