76

Re: Plzeň

Hmm tak se omlouvam lidem co dorazili v neděli na dráhu u Lhoty....Bylo tam asi 1000 motorkářů a nějak nevypadali že zmiznou. Tak jsme se přesunuli na offroad dráhu za přešticema. A i na silničních pneu big_smile to bylo super poježdění...Ještě jsem pak byl omrknout onroad dráhu v Kucínech a ta je taky perfektní. Tak snad se někde taky slezem v nějakým větším počtu....Zatim teda víc běháme po trati a nasazujem auta než závodíme, ale i tak je to sranda big_smile

77

Do Kucín se chystám tenhle týden (snad)...psal jsem provozovateli a neměl by být problém....prý se tam za "členství" platí 100,- na měsíc...on z toho pak platí elektriku atd (mělo by to být pak za tmy i osvětlené)...

78

jj přijel jsem viděl jsem odjel jsem smile hafo motorek, tak jsem zase odjel
do Přeštic se mi samotnýmu nechtělo a byla to chyba koukám, tak holt příště

79

Já ve Lhotě byl, přítomné motorky mě nejdřív trochu zarazily, ale když už jsem se tam vláčel, tak jsem kouknul na pár jejich jízd po zadním apod. Pak už to začali balit, tak nakonec byla dráha volná, takže jsem asi půl hoďky zajezdil. Trať je pěkná a poměrně dlouhá, ze satelitních snímků mi to ani nepřišlo. Ale stejně mi terén na jízdu připadá zábavnější.

HPI E-Firestorm 10T (combo Ezrun 60A/8.5T, LiPo 2s), Hobao Hyper 7 brushless (Xerun 150A, Medusa 3670 2000Kv, LiPo 4s)
rádio Hobbyking GT2

80

......chlapi, až pojedete do těch Kucín nebo prostě někde tady poblíž, dejte vědět, začínám a udělám maximum, abych se mohl přidat cool a nejezdil sám......

Losi Desert truck-9,5 Ezrun ;  Axial SCX10-NOVAK 45+rooster ; Spektrum DX3S

81

tak co se domluvit a vyrazit tam o víkendu?

82

.... nevidím v tom problém, sobota bez problému, neděle odpolko taky, aspoň pokecat, omrknout a třebas i pojezdit, co se dráhy týče, jsem ještě panic big_smile

83

jj alespoň omrknout bych to taky chtěl...auto beru ale každopádně sebou smile jinak v neděli od 17 je to tam přímo vyhrazený pro rc auta wink

84

..... nu tak já ještě dám vědět, od šesti jsem v práci, takže to mi zrovna moc nevychází ..... uvidíme hmm

85

to jsem dával jen jako příklad smile jinak tam můžem kdykoliv, když to nebude zrovna zamluvený na nějakou jinou akci...

86

..... ahaaaaa cool a ty to můžeš zjistit? Kontakt na majitele, jak jsem četl, máš, takže pokud se můžem domluvit třeba na tu sobotu dopoledne, pak by to nemělo chybu smile

87

no kontakt na něj mam a řikal, že pokud tam nebude zrovna nějaká jiná kace (http://rcprestice.cz/?q=calendar2), tak by neměl bejt problém wink

88

Jsem se pokoušel se u nich na stránkách už včera registrovat, ale vůbec mě to nechtělo pustit do formuláře, prej nejsem OPRÁVNĚN roll

89

já osobně bych nějakou registraci řešil, až bych si to tam omrknul a projel se wink

90

.... máš recht wink

91

s čim vůbec jezdíš? smile

92

Mám 2x short course, jeden 4x4, druhej jen zadní náhon na blbnutí a pak monstra se stříďákem, vše HIMOTO 1:10, ale jezdit neumim ani s jednim big_smile:D:D a co kormidluješ ty? roll

93

já mam zatim jenom 1:10 onroada (tamiya)...začínam no smile

94

Já jsem taky začátečník, proto zatím tak levnej vozopark u mě, ale na onroada mám taky zálusk už dlouho wink pošlu ti telefon, abychom se na případný ježdění snáze domluvili.....

95

tak short course se mi taky docela líbí...třeba u HPI bych si určitě vybral smile ok pošli...jinak koukam...že ty Kucíny jsou pro nás cca stejně daleko...

96

.... jo, to je fakt, já tam v těch kucínach mám asi i nějaký příbuzný, ale nikdy jsem tam nebyl, takže pro mě taky novota.... Jezdím cca. měsíc a půl, ale zatím jsem marně hledal někoho, kdo by to proháněl se mnou.... v práci samý kecy, půjčit, to jo, ale svý si nikdo nechce koupit, co je tohle za dobu ?  big_smile big_smile big_smile Jezdíš sám nebos byl úspěšnější, než já a někohos už lapil?? cool

97

tak já jsem pár lidí, co jezdí našel, ale to je spíš příležitostná záležitost....nikoho s kym bych chodil pravidelně nemám..i když už jsem nalomil jednoho kámoše a možná časem taky pořídí big_smile

98

.... tak jako platíme povinně daně, každej by měl POVINNĚ mít aspoň jedno RC big_smile wink big_smile

99

No tady se ta diskuze nějak rozjela :-) V Kucínech jsou v neděli závody. Docela bych se jel podívat a při zpáteční cestě si možná zajezdim na tý offroad tratí. Jinak jdem zejtra po práci zajezdit do lhoty. Ale pátky končíme brzo takže tam budem tak od 3 do 4 ....kluci maj jen po jedný baterce 5000mah :-) Jinak u ženy mam vybrečený vycházky tak jednou do tejdne a když dáte včas vědět kdy, tak neni problém se dostavit :-) Asfalt nebo hlína je mi to fuck :-) Naše banda se už rozrůstá už jsme 4 s buginama 1:10 tak když se přidá někdo z vás může bejt sranda.....Jezdíme jen pro zábavu a máme auta od Reely takže žádnej zázrak, ale střídák tahá slušně :-P

100

Tak přítelkyně už se taky pomalu smiřuje s tím, že si "ten její si chodí jezdit s autíčkama" big_smile takže pokud by se šlo někam na  onroad, tak bych se určitě přidal... o nějakym  1:10 offroadu taky přemejšlim, takže časem snad... jinak do tý lhoty bych se zejtra přidal, jesli nevadí...btw na jaký jste frekvenci (kvůli rušení)?