1

Téma: Par tipu

Pokud mate auto, které má moc drobné sponky na karoserii jako je v pripade  1:18 a nebo moc silne v případě monster trucků a chcete je pohodlne nasazovat a sundavat?

Ja jsem si na sponku na zaoblený konec přilepil asi 3cm dlouhý a 4mm široký pásek lepící pásky se skelnými vlákny a tu jsem pak přelepil dalším proužkem  šedostříbrné pásky PATTEX, která tolik neklouže ani s mokrýma rukama.
Ta skelná páska je tam proto, že se nepřetrhne.

2

Re: Par tipu

Pokud nevite jak na antenu u saviho tak ja to resim nasledovne jak je ukazano na obrazku.
Podotykam, ze se muze vyskytovat obcas ruseni ale to v pripade standartniho radia. Ale ani s nim, mi to zatim neudelalo ani jednou.

Antena

a
sponky

3

Pokud nevite jak na antenu u saviho tak ja to resim nasledovne jak je ukazano na obrazku.
Podotykam, ze se muze vyskytovat obcas ruseni ale to v pripade standartniho radia. Ale ani s nim, mi to zatim neudelalo ani jednou.

Antena

a
sponky

Počkej, ty máš jako anténu v palivové hadičce, jestli to chápu dobře, takhle pod karoserií ?

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

4

Ja mam celou antenu navlecenou ve smrstovaci buzirce a tak schovanou pod kapotou. Jenom kousek co jde kolem motoru se mi smrstil, ale jinak v pohode. Dosah to ma hodne velkej, ale jeste jsem to nezkousel nekde na zavodech, kde by bylo plne cele vysilaci spektrum.

5

Jo já jí taky nacpal do smršťovačky ale mam jí taženou ven, ne nahoru ale dozadu a pohoda
http://sweb.cz/VaclavMichna/Savaged%2025%20LE/ant%C3%A9na.jpg

6

Ja mam celou antenu navlecenou ve smrstovaci buzirce a tak schovanou pod kapotou. Jenom kousek co jde kolem motoru se mi smrstil, ale jinak v pohode. Dosah to ma hodne velkej, ale jeste jsem to nezkousel nekde na zavodech, kde by bylo plne cele vysilaci spektrum.

NO jestli máš systém Spektrum - pak je to něco jiného ... pokud si to dobře pamatuju, tak je to rozdíl ... a u Spektra to nevadí ..

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

7

Mam puvodni AM radio co bylo u RTR Savage 25 a fakt jsem nepostrehl nejake problemy.