Téma: Buggy a on-roud
Pořídil jsem si na buggy slicky at si taky zkusim asfalt,ale to by chtělo snížit těžiště,myslíte že stačí kratší a tvrdší pružiny,nebo radši celí tlumiče,jestli tlumiče tak jaký?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pořídil jsem si na buggy slicky at si taky zkusim asfalt,ale to by chtělo snížit těžiště,myslíte že stačí kratší a tvrdší pružiny,nebo radši celí tlumiče,jestli tlumiče tak jaký?
Pokud máš štelovatelný tlumiče,tak stačí jen přitvrdit pružiny.A pokud jsi jako já koupil jen zadní pneu,sice trochu jetý ale dobrá cena,tak na předek je třeba pneu i s disky seříznout zhruba o 12 mm.A počítej s o dost menší rychlostí než s teréníma pneu.Motor točí jak blázen a auto jede tak na 1/3nu co v terénu.
Jo a opatrně s plynem.Furt to jen hrabe.
mensi kola...
Tuším v katalogu FG som videl tabulku s doporučenými prevodmi pri výmene kolies z off road na MT a on road.
Já to zkoušel taky. Lepší je to když tam dáte kola s formule. To má potom lepší vzhled. Ale jinak pokud to nespřevudujete tak je to oničem. Tlumiče když dotáhneš tak auto akorát zdvihneš. Snížíč to možná když přesně uříýneš pružiny na půl a nebo tam dáš nějaký s asfaltových aut.
No mam kola z F1, když je to bez kastle tak to vypadá dost hustě ,s kastlí už hůř.Když dám kratší pružiny tak mysliš že to bude stačit jo.Ale tlumyče z asfaltáku jsou asi stejný dyk jsou1/5.Spřevodovat myslíte jak přesně,kolik zubů kam 8O Když se ty gumy ohřejou tak to vůbec nehraba ba naopak drží jak přibytý ani se mu pod plynem nechce zatáčet.
hm, to chce bud nějakou tvrdou směs nebo spíš nějaký šumky gumy který kloužou. A pak už jen driftovat
Driftovat,už jsi to skoušel s 1/6 zadokolkou,to asi moc nepude,teda s mýma rukama zatim teda určitě ne.Na drift jsou supr 1/10 elektry 4x4.
Pokud přijdeš někdy na pětky nebo na šestky tak budeš překvapenej jak s tím opčas za drfituji. Ale větčinou je drift pomalejší. To už si dávám ke konci závodu pro diváky.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.