1

Téma: Reedy 121VR - prasklá ojnice

Zdravím Vás pánové,

jak to již vypadá tak rozjedu první přispěvek. Stala se mi nemyla vec. Zlomila se mi ojnice v motoru viz foto ( http://www.rajce.net/a4684554 ) Stav: teplota 123st C hned po roztrhnuti ojnice. Přechod pllynu z 1/3 na cca 2/3. Palivo mazalo dobre - usuzuji z mirne prskajiciho oleje z vyfuku a krasne bileho koure pri prubeho celeho plynu. Motor nespadl na zem,auto nedostalo rano, proste normal v nem kleplo jak se to potkalo a po rozebrani tohle. Jo jeste jsem zapomel. vyjeto cca 8L paliva. Chod predtim ok.

Otazky:

Proc se to stalo? ( Strojni chyba na hrideli-nahoda-spatne mazani atd atd.)
Navrh řešení ( motor mam již druhý,taktéž Reedy 121Vr -max spokojenost,ale i tka je mi ho lito jen tak nechat se na nej prasit )

Dekuji za nazory a rady, kdyby to byl starsi motor tak enresim,stane se,ale zarazi me to ze hned tak a bez jakekoliv priciny! hmm

Losi 8ight 2.0 + Reedy 121vr

2

Re: Reedy 121VR - prasklá ojnice

Chlapy ja Vam nevim,ale prijde mi jak kdyby jste sem chodili spise si cist nez resit problemy a diskutovat. Zadna nazory, komenty, to je bida :-/

Naposledy upravil: Krfc (07. 04. 2011 20:51:20)

3

Proč se to stalo to asi nezjistíš prostě praskla, mně se to stalo jak u nového motoru po zajetí cca 5 nádžka motor 3,5 mi rupla. Tak u ježděného motoru cca 5l paliva motor 5,2. V tom prvním případě tam ta prasklá ojnice nadělala paseku  že motor je dodnes  na poličce. U tý 5,2 naštěstí  prdla šikovně dole v oku a stačila vyměnit motor frčel dál.

4

Takze da se rici ze vlastne nejde zjistit jak na tom ted motor je... mam obavy abych tam pak nehodil novej pist, vlozku a ojnici a pak zjistil ze je i rozhozena vac. hridel a nebo nejaky ulomky tam udelali paseku, toz ted babu rad. Jak jsme psal, valet na policce se mi ho nehce nechat. Ale jak vidim tak bud pokus omyl a nebo ho nechat napr na nahradni dily .