Téma: Inferno MP 7.5 Kanai II
Chtel jsem se zeptat jaky mate skusenosti s timhle autem.Ve ctvrtek si pro nej jedu.Ma motor RB WS7.Co jezdite za palivo atd.Chci ji jenom na pojezdeni v parku.A jeste by se hodily naky fotky jestli mate.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtel jsem se zeptat jaky mate skusenosti s timhle autem.Ve ctvrtek si pro nej jedu.Ma motor RB WS7.Co jezdite za palivo atd.Chci ji jenom na pojezdeni v parku.A jeste by se hodily naky fotky jestli mate.
Auto je to dobry a motor taktez. Velmi zalezi na stavu v jakem to je. Mimochodem, na jezdeni po parku je toho auta skoro skoda.
Budu ho kupovat od Hofika,takze by melo bejt v dobrym stavu.A jeste s nim budu jezdit na crossovou drahu.Ja bych s nim na zavody jezdil ale bohuzel nemam odvoz nebo kdybys vedel o nejakych zavodech pobliz Plzne tak dej vedet.
S tímhle autem jezdil Petr Klatovský - tak jak ho měl Hofík nastavený to frčelo moc pěkně.
JB
JJ to je ono.Uz se na nej tesim jak maly dite na vanoce
Auto bylo opravdu po celou dobu mého závodění s ním bezproblémové a hýčkané. A navíc vyhrálo 3 mistrovské tituly... .
Chtělo by to pak skoro nějakou síň slávy .
Přeji hodně dalších šťastných kilometrů a hlavně dlouhotrvající nadšení !
JJ dik moc.Auto bude hyckane jak v bavlnce.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.