1

Téma: Mini-Z Skyline 4WD ztráta signálu

Ahoj, jezdím si takhle po bytě, ale když dejme tomu je ode mě auto tech 5-6m začne mu cukat servo motůrek a kolečka trošku házi do stran, jakoby ztráta signálu, někdy mu jebne a okotlí to na plnej plyn big_smile přitom zrovna na ovladač nešahám. Je možný že je špatnej signál ? Nebo je to normální ? Já osobně bych počítal větší dosah ne ?

2

Re: Mini-Z Skyline 4WD ztráta signálu

Mas plne nabity baterky ve vysilaci?

3

Tak nějakej ten týden tam jsou, ale tuším že mi to dělalo i předtím, ale tak koupím nové a řeknu jak se to vyvíjí big_smile
Jinak starou antenu jsem zlomil, tak jsem tam namontoal jinou, nemuze to být zplsobeno tím ? Jaký by například mělo vliv na singal kdybych tam dal místo antény dlouhý drát ? Nemohlo by to být lepší ?

4

Já bych to vyzkoušel projet někde venku,nebo prostě někde na jiném místě.Mě pravidelně doma v dílně něco ruší,a ne jenom jeden model,už jsem to vypozoroval téměř u všech modelů co mám doma.Ale když vylezu na druhou stranu baráku ven,než mám dílnu,tak je to vždycky v pohodě.Něco mě doma prostě ruší,ale pouze 27ky,2,4ku ne.Soused na proti je radioamatér,všude okolo je to samá wifina,samej bezdrátovej internet(i můj  lol ),nevím co,ale prostě mě taky něco ruší.

5

Vyměněnou anténou (předpokládám že na vysílači) to být může, ale určitě je problém i  v bytě. Specialně panelové domy s drátěnou výstuží panelů jsou problémové a přímo kritický je průjez skrz dveře s kovovou zárubní. Auto prosté chytá různé odražené signály a ktomu někdy i signál zcela ztratí.

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

6

Taky jsem si to trošku myslel. Kolik bych tedy musel zainvestovat do 2,4GhZ vysílače ? Mohli byste mi prosím hodit odkaz ? Jestli to hraje roli mám model AWD. Děkuju ! smile

Ted jsem nějakej našel a je tam psáno že je pro modely 2.4 GhZ...znamená to že když přesedlám z 27MhZ na 2.4 Ghz, musim upravit i auto ? Jinej ten kámen nebo tak něco ? Jsem z toho teďka jalovej nějakej big_smile

7

Zásadní otázka je, jestli tvůj model  má zvlášť přijímač a regulátor, nebo jsou dohromady. Bohužel miniZ neznám...

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT