Re: Twin Detonator
Salvatore: Zdraívm, mohl by jsi prosím porovnat TWIN DETONATOR s "MONSTER FINAL"?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Salvatore: Zdraívm, mohl by jsi prosím porovnat TWIN DETONATOR s "MONSTER FINAL"?
no to by me taky zajimalo:)
Twin Detonator solidný základ pre off road a prípadný trial, Final lepšia hračka.
Rovněž mne by zajímalo porovnání Final Monsteru a Twin Detonatoru, ale hlavně z hlediska rekreačního ježdění. Vyjádření, že Final je hračka beru, ale myslím že na rekreční poježdění postačuje. V této souvislosti mne ale zajímá jakou výhodu pro rekreačního jezdce má použití dvou motorů u Twina. Já vidím spíš nevýhody, 2x větší spotřeba = poloviční doba jízdy, vyšší nárok na regulátor a pod. Jaký elektronický regulátor je potřeba do Twina ? Stačí např JES CAR 300, nebo BEL 32 A?
Twin Detonator jsme viděl jednou v životě. A této hračce od Tamyie Final klidně může konkurovat... zcela vážně...
Sal: super díky za odpověď, i když prakticky asi půl hodiny po tom, co jsem jí sem napsal jsem měl rozhodnuto, že do Twina nejdu. Mám doma Monster Final a fakt postačuje, a když jsem si to porovnal (hlavně v hlavě) tak jsem zjistil, že nákup Twina by se fakt dost krutě nevyplatil.... zatím pokukuju po E-MAXX nebo E-ZILLA..... no času na porovnávání a čtení recenzí mám dost.... než na to našetřim
ja myslim ze pro hoby jezdeni je nejlepsi
final monster/cross tiger/bonzer....
NIC LEPSIHO V TETO CENOVE HLADINE NENAJDETE!!
Mě by zajímalo jestli bych mohl na dva motory v Twin detonátoru použít regl V4 od GM a taky bych chtěl vědět k čemu jsou tam dobrý ty dva motory, co když jeden točí víc a druhej míň to se potom musí blbě řídit.
Předem děkuji za rady.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.