Téma: CEN -Fun 1:10 2S RTR
Může mi někdo poradit s nastavením karburátoru a převodovky_?Abych moh využít výkon motoru a převodovky od spodu ..Ovlivnit čas řazení jednotlivých rychlostních stupňů.Nebo se na to ...je to špatnej kup?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Může mi někdo poradit s nastavením karburátoru a převodovky_?Abych moh využít výkon motoru a převodovky od spodu ..Ovlivnit čas řazení jednotlivých rychlostních stupňů.Nebo se na to ...je to špatnej kup?
Bolo by dobré keby si nápisal odkial si. Podla dotazov si asi úplný začiatočník a bolo by dobré aby ti niekto poradil priamo pri aute so skrutkovačom v ruke. Musíš mať však aj trocha vlastnej snahy, trpezlivosti, pochopenie pre ostatných ( nie všetci vysia celé dni na fore a sú žhaví ti odpovedať, ľudia majú aj svoju prácu a problémy) a samozrejme aj slušnosti. Na 100% ked si dáš do informácií odkiaľ si tak sa ti zaručene niekto ozve s ponukou na pomoc .
To ma mrzí že to takto vyzerá,v jednom si mal práudu.Som nětrpezlivý a něovládam toto fórum.Som sa naučil rješiť problemí hněď,němam rád okecávaně a nepřímé řeči,oboje zdržuje v práci.Vysedávam když mám čas.Dneska se mi podařilo nějaké nastavení a radost když mi převodovka začla řadit skončila saltem a zlomenou spojovačkou.To mluví myslím za vše.(ani ta slovenčina sa mi nědarí tak ako sam sa domníval):Měl bi sem přece jen dotaz na který bi si mohl být ochoten odpovědět .Jezdim zaroveň z mechošem,on ma kanal 5,a ja 4 myslíš že to může něco ovlivňovat?,,.Když se jeho vysílač přiblíži k mímu modelu tak se mi serva můžou zblázmit .Nebylo by dobré mit rozdil aspoň dva kanali -oproti stavajcímu jednomu ?(je to k pochopení ,jak sem to vysvětloval,..) Díky Hanz
A/ nikdo te nenuti prznit slovenky jazyk, pis ve sve materstine
B/ neres dve naproto totalne rozdilna temata v jednom threadu.
C/ samozrejme je dost pruser, kdyz se rusite navzajem
ADMINISTRATOR
-neni co dodat-
Prezri si profily uživateľov a ich podpisy. Zaručene niekoho z okolia najdeš. Na Morave je veľa kolegov z okolia Svitav, Olomouce, Opavy, Ostravy. Najdi koho máš najbližšie, zbal fidlátka a po dohovore hups na školenie. Ak by ti nebolo daleko do Šenova tak ti môžem poradiť Tomáša Rajdusa.
Češtine na Slovensku stále rozumieme tak môžeš kľudne písať po česky.
K tomu rušeniu. Pokiaľ to robí v tesnej blízkosti auta tak to nie je smerodajné. Vyžarovanie je tak silné, že aj ked budeš sám tak ak sa s vysielačom priblížiš k svojemu autu tak servá tiež začnú cukať. Testovať minimálne tak z dvoch metrov a s čiastočne zaťiahnutou anténou. Najpr jeden, potom druhý. Aké máte vysielače?
Dik,uvidim možná se zastavim.
No s tim co jezdim ten ma pravděpodobně Hyper 7 TQ Sport, vysilač
Futubu, na mim stroječku je vše od firmy CEN. No reaguje jen moje na jeho vysilač,když je blízko.Je to běžny,že se tak děje,jestli mam nad tím přemýšlet.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.