Téma: Kyosho MP 777
Daji se dobre sehnat nahradni dily na Kyosho 777 S1 ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Daji se dobre sehnat nahradni dily na Kyosho 777 S1 ?
Zdeněk Kapička, už ho jezdí!!! Je předseda sekce 1/8 Off Road
problém v náhr.dílech nevidím.Dají se koupit vPraze u Kapičky a nebo v Mipě
U Zdeňak budou na 100% levnější a pokud auto ještě nemáš tak si kup XB8!!! To je jiné kaffe!
Sám ho jezdím, a otevřeně jsme měli MP 777 S1 i v tumingu vedle sebe a vypadá Kyosho jako chudý příbuzný. Hlavně matriálově to nemá chybu a cenově už vůbec ne!!!
U Zdeňak budou na 100% levnější a pokud auto ještě nemáš tak si kup XB8!!! To je jiné kaffe!
Sám ho jezdím, a otevřeně jsme měli MP 777 S1 i v tumingu vedle sebe a vypadá Kyosho jako chudý příbuzný. Hlavně matriálově to nemá chybu a cenově už vůbec ne!!!
777 uz mam a vubec toho nelituju mam tam RB WS7 II a je to proste trhac a taky vsechno upgrade FIORONI. Ale XB 8 si nekdy skusim pujcit a uvidim.
Není problém, budu jezdit na MČR a dokážu ti že 777 je dost pozadu! Motor máme potom stejný, takže ukáže technika auta. A hlavně bytelnost a kvalita materiálů je ti tam. Kde jsou ty časi kdy KYOSHO dělalo kvalitní auta!
Chlapci usnuly na vavřínech! Teď je drtí i na MS blbý HOBAO!! A v Evropě MUGEN, CRONO a brzy i XB8 např. s Yanikem Aigonem.
Kyosho byl pojem ale pokud se brzo nic nestane tak žezlo převezme někdo jiný, jestli už není předané......
No jen pro info: Kolik tě stálo 777 plus ty všechny FIORINO ptákoviny!
Není problém, budu jezdit na MČR a dokážu ti že 777 je dost pozadu! Motor máme potom stejný, takže ukáže technika auta. A hlavně bytelnost a kvalita materiálů je ti tam. Kde jsou ty časi kdy KYOSHO dělalo kvalitní auta!
Chlapci usnuly na vavřínech! Teď je drtí i na MS blbý HOBAO!! A v Evropě MUGEN, CRONO a brzy i XB8 např. s Yanikem Aigonem.Kyosho byl pojem ale pokud se brzo nic nestane tak žezlo převezme někdo jiný, jestli už není předané......
No jen pro info: Kolik tě stálo 777 plus ty všechny FIORINO ptákoviny!
Ono je to trochu jinak,ja jsem zatim v americe a domu se chystam pristi rok na jare tak proto se ptam jak to v CR funguje. Tady jezdim asi rok takze jsem zacatecnik. A jinak ceny v pohode vsechno pres eBay.com
Kyosho 777 S1 - $ 650
RB WS7 II + PIPE - $ 300 + 150
Fioroni - $ 300
Tak to je jiná, samozřejmně slabý DOLLAR tomu pomáhá? Ty tam máš dva thorzní dif, šasi a tuning za 300USD? 8O
Jinak až se vrátíš tak si přijeď zazávodit!
Tak to je jiná, samozřejmně slabý DOLLAR tomu pomáhá? Ty tam máš dva thorzní dif, šasi a tuning za 300USD? 8O
Jinak až se vrátíš tak si přijeď zazávodit!
Dva thorzni diff mam,ale nepouzivam je tady jsou hodne technicke trate indoor a z thorznima diff se tezko zataci. Ty se upotrebi az doma na rychlich tratich. Jinak se mrkni na moje www je tam trat kterou jezdim. Kazdych 6 tydnu se meni. Ted tam prave jedu!!!
Tak ta trať je paráda. To tu ještě nemáme, a asi dlouho nebudeme mít. Na to je tu nás moc málo!
Tak ta trať je paráda. To tu ještě nemáme, a asi dlouho nebudeme mít. Na to je tu nás moc málo!
jeste jsem Ti nafotil moje auto a pracovnu
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=91ec7d19f2&al=407190
Neco podobneho bych chtel doma postavit v okoli Zlina. Kryta hala je parada jezdis cely rok a to je potreba!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.