V tom to právě je... jezdíme pro radost, mám i ve stránkách co si postupně zakládám.Nejsem vůbec zkušený, od mala jsem se věnoval rc letadlum.Do autíček mne nastrčilo zcela náhodou partička nadšenců se Savíky.Původně jsem si myslel, že to bude nuda.Přece jenom tam nejsou křidélka,výškovka,směrovka,motor.. a letadlo létá jak říkají dnes moderně 3D.No ale po tom jak jsem viděl akceleraci skoky a docela i odolnost proti pádům a že, to není jen přidat plyn a točit...sem si pořídil už teď asi čtvrtý auto.Byl to zážitek nastartovat a jezdit v pěti lidech na dráze pro kola u nás na sídlišti kde se v tu ránu přišlo podívat spusty lidí a mi jsme jen tak v dýmu prachu jezdili a lidi skandovali po každém crashi.Nejlepší byli cigáni ty zajímá jen cena kolik to stojí ..ale jinam.Hormanna chci kvůli jednoduchosti a stále se vyvíjejícími modifikacemi kde se dá napasovat i na základ HT2 díly z TK09,TK10.Jestli to budu umět nebo ne neřeším, už od prvního kontaktu jsem se zamiloval do jeho karoserie.Sám už na něj vlastním karosu s airbrushem a plastovými prahy ale ne abych si postupně dokupoval díly prodělal na poštovném a do jara sestavil na tom bych vykrvácel..nejvíc.To jsem chtěl říct, že vlastním kompletně předělané Himoto 1/5 s vlastním tuningem a upgrade z RedCatu..znalci vědí o čem je řeč.Toto robustní auto mám moc rád a už v něm mám taky nacpáno spusty peněz s opravami tak kolem 40tis..co si budem povídat,týdenní příprava,ladění 10min. jezdit a něco se stane....odolnost přičítám jen ramenům ty mám pořád původní ..pak příjde kamarád kterej se o nic nestará jen nabíjí a jezdí pořád.Už půl roku scháním kus duralu na plato, už sem skoro myslel, že koupim celou tabuli jen kvůli kousku abych mohl posunout motor kvůli těžišti více dozadu a nádrž dopředu.Auto skáče na čumák a to mi vadí nejvíce a spasovat to s karosou Hormann a laďák skovat pod ní a předsunout do prostoru nad levý práh.Zatím jsem si nechal upravit jen unašeče kola na čtyrhran abych mohl používat kola všech výrobců,ty u Himota jsou moc veliké a menší se chovají o hodně lépe.Momentálně mám kola z Carbonu Fighteru a je to moc dobré.Pořád miluju modelařinu a dělat si věci na koleně a nebejt závyslej na distribuci.Hormanna chci protože ho prostě miluju, nemám ambice závodit je to srdeční záležitost když ho vidim v akci...jen si chci udělat obrázek předem než něco koupím.Ano toto auto se tu neřeší...nemá skoro žádné neduhy a není to cenou ale tím, že majitelé nemají potřebu šířit zkušenosti...proč taky...vyhrávat je právě tajit zkušenosti, nastavení podvozku....a pořád a to je pro mne nejdůležitější je to v rukách..kdyby to jezdilo samo asi by mne to omrzelo.Chci jen více jezdit než opravovat
Jirka z CL