1

Téma: Tl-01b nahrada zlomeneého ramene

Dnes jsem při ježdění zlomil přední pravé rameno, chtěl jsem jezdit co nejdřív tak jsem se vrhl do výroby ramena z toho co dum dal. Cuprexit a pár šoubků. Výsledek je vidět zde http://sergio1989.rajce.idnes.cz/24.2.2011_1/
není to nic krásného zato zcela funkčního. Jen nevím jestli jsem to neměl raději udělat z nějkého plastu.

2

Re: Tl-01b nahrada zlomeneého ramene

No vypadá dost zajímavě  lol  takhle jsem to ještě neviděl udělané,většinou vybroušené z jednoho kusu hliníku nebo plastu,ale nic proti tomu.na funkci živočicháře to mít vliv nebude  lol

3

No zcela jiste jsi mel jako mlady doma stavebnici MERKUR:-))Cesi jsou proste genialni improvizatori.:-))

To je jako kdyz amici utratily miliony dolaru na vyvoj neviditelneho letadla a nejakej kutil od nas si na kare za autem privezl par dratu a parabolu za par korun a hle neviditelne letadlo neni tak neviditelne:-)))))

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

4

Mě se to líbí a možná to i něco vydrží, líbí se mi ten nápad tý konstrukce s použitím těch plátků toho cuprextitu.

E-Savage, TL-01b, SCX10, TRF416WE, Losi XXX-T

5

děkuji, strašně mě mrzí že doma nemám soustrh to by se pak dalo dělá lépe a pohodlněji. JInak ještě jsem na interentu viděl Karbonové destičky - myslím že pevnostě to výjde asi na stejno ale pro lidi co ulitávají na karbonu..... :-)

6

Pěkný, a mohlo by to i držet, ale používat závitový vložky do strženejch závitů jako distanční podložky je masakr, celkem drahá sranda  smile

7

ne ne , je to običená závitová tyč, která je provrtaná, ty dvě mezi dlouhými částmi jsou vyvrtány 2,5 a pak vyříznut závit m3 a ty mezi krátkou části ramene a dlouhou části ramene jsou provrtané 3 stejně jako ta mezi tlumičem a dlouhou části ramane.

8

Aha, takže jsem slepejš, opět  :-)
Tímto tedy můžu gratulovat k šikovnejm rukám. Nezapomeň napsat, jak to drží, až to pořádně zatížíš. Odhaduju, že to bude dost měkký, ale na normální ježdění super a když to praskne,tak snadno vyměníš prasklej díl...

9

tak jsem tomu des dal pořádně zahulit, skákal a blbnul no prostě všechno co vás napadne a drří zatím sekvěle, výhoda je že na svisvlé nárazy fungují tlumiče a na vodorovné ten ceprexit pěkně pruží, a přitm je tuhý. Zatím spokojenost, jen mám strach po dnešku o motor (ezrun 13,5T pastorek 19 zubu) jak jsem tomu dával nařez tak po jizděl byl hrozně horký,ale vážně hodně tak doufám že jsem ho neoddělal nebo nějak nepoškodil :-( nevim co snesou tyhle srandy

10

Tak dneska jsme to pujčil kamarádoj a v plné rychlosti to narval kolem do obrubníku, světe divse, dál to drží, ale ž jsme mu to vzal z ruky  lol