1

Téma: MicroCute Q2 1/18 4wd chassis

Máme tu dalšího konkurenta pro Xray M18PRO  lol

http://www.microcute.com/uk/web-page/?microcute-q2,6

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

2

Re: MicroCute Q2 1/18 4wd chassis

Jo, jo už jsem si to taky prohlídnul. Popravdě řečeno jsem zvědav jak to uspěje. Alien Power jako loňská "novinka" s řemínkem zatím rozhodně nějakou díru do světa nedělá a tohle nevím, nevím....
Obávám se že u těhlech malejch modelů větší složitost této koncepce neponese ovoce v podobě jízdních kvalit, ale to se uvidí. Taky bude důležitá cena. Původ je evidentně šikmooký takže to bude i o kvalitě plastů, a celkově o provedení. Myslím, že větší šanci na tržní úspěch by mohl mít kvalitně udělaný model osmnáctinový zadokolky na lipolky (koncepčně v provedení současných nejlepších dvanáctin a desetinových GT-ček) než tohle. Nicméně se necháme překvapit..... lol

3

Martin Láska si ho už pořídil - koukněte zde:
http://www.masters.cz/brezi-u-mikulova- … port-52155
- tenhle model mě docela zajímá,
kdo ho má, tak napište postřehy..

4

Měl jsem ho v Březí v ruce, první dojem nebyl moc dobrý. Vše šlo dost těžko, včetně toho řemínku. Byl jsem poučen od Radka Skopala, že je to běžný jev všech stavebnic (klidně i větších měřítek) a že to je na uživateli, aby to doladil. Když toto pominu, vidím v tom jen kopii velkých modelů. Pár detailů je zajímavých, třeba jak si konstrukčně poradili s co největší délkou spodních ramen - oběhli domečky.
Po správném nastavení to určitě bude dobrý jezditelný model, nicméně je to čtyřkolka, tedy nic pro mě wink

5

Jak už jsem napsal dřív hezký, ale dle mýho názoru.... pro tohle měřítko zbytečně složitý řešení s vysoko položeným těžištěm.  wink

6

.......s vysoko položeným těžištěm.  wink

To souhlasím ovšem když se na to podívám tak v tom vidím desetinu a je to pro mne udělané moc pěkně....prostě z toho čiší technika a také mne zajímá jak to bude jezdit....koukal jsem na to době kdy na jejich stránkách nebyla ani cena a bylo to zřejmě ještě ve vývoji.