1

Téma: MT 1/18

Prosim vas poradte spolahlivy a odolny MT 1/18 pre syna. Predpokladam, ze bude jazdit hodne aj po trave. Neviem ktory "mrnavec" to zvladne.  Viem, ze XRAY a naj, ale aj cena je naj. Uvazujem niekde na urovni HotBodies Minizilla, Cen Minimadness, Asso RC18T.
DAKUJEM

2

Re: MT 1/18

Je to jen můj názor ale MINIZILLA
budu ho pořizovat taky

3

Mám Asso RC18MT- proti mám jen nezakrytované převody (Ale ty nemá ani xray zakrytované). A teď když začal ND dovážet i Hobbyteam tak je to v pohodě. Mám ho asi rok a kvůli mé blbosti sem odrovnal akorát ozubené kolo v zadním diferenciálu, jinak nic.
Minizilla se mi osobně nelíbí, ale zase je osvědčená.
Xray- říkají, že je o kapičku lepší než Asso.
Minimadnes- podle mě taková lepší hračka.

4

S týmto typom modelov zabudni na nejaké jazdenie po tráve. Leda ak po pekne nakrátko strihanom trávniku tesne po kosení.  :? Toto merítko je tak vhodné na jazdenie v hale alebo po nejakom parkoviskua šotoline.

5

Tak to je zasadna vec, jazdenie po trave. Videl som video minizillu jazdit po travniku chvilu, tak som predpokladal, ze to zvladnu ... Ma s tym niekto konkretne skusenosti ?

6

No, není trávník jako trávník big_smile  Když je posekanej, řek bych třeba 3-5cm tak je to v pohodě, ale vysoká tráva vůbec, jenže to nedáš ani s desetinou. Běžne jezdím po trávníku za barákem, na fotbalovým hřišti- není problém.

7

Minizilla se mi osobně nelíbí, ale zase je osvědčená.

Jen malinko odbočím, MINIZILLA je v podstatě takovej malej SAVI a chce jí manželka. Každopádně když ten trávník nebude moc dlouhej tak to snese.
Ukázkový videa musíš brát trochu s rezervou.

8

Minizilla je jasná volba, pokud má člověk Savage jako srdeční záležitost. Pak není co řešit. Pokud bych ovšem volil model, kterej bude dítě masírovat na trávníku, jasně bych volil Minimadness...

9

Minizilla je jasná volba, pokud má člověk Savage jako srdeční záležitost. Pak není co řešit. ...

JoJo  lol  lol

10

A co třeba Mini Monster od HYPE?? hmmm? cena luxus, vzhled luxus, možnosti tuningu, rychlost.......atd. A mimochodem se s ním na trávníku chytám velice dobře tongue a hlavně s náhonem na všechny čtyři (4WD) je to fakt  luxusní poježdění!!!!!!