1

Téma: Filtr KN

Zdravim!
Tak jsem si dnes koupil ten vychvalovany filtr KN a nejak nevim co si mam o nem myslet. Namontovany vypada opravdu skvele, bohuzel ale tim vsechny jeho vyhody konci. Motor je ted o dost linejsi a vubec se chova jak s preolejovanym molitanem tz., je dusi se.  Zajima me jestli nekdo KN filtr mate a jak se vam s nim motor chova.

Nejake fotky (mob.tel.):

http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=6c54105a2b&al=530330

2

Re: Filtr KN

Tak problem byl s prilis malym otvorem ve filtru, kterym motor nasava vzduch. Jemnym nastrojem (kuchynskym nozem) jsem diru zvetsil a problem je vyresen.
Dalsi vec ktera mi vadila, byla samotna vaha filtru. Chromovy kryt je sice krasny, ale bohuzel i dost tezky. Stacilo ale tu placku nahrat nad sporakem a pak se nechala krasne sundat, aniz bych filtr jakkoliv poskodil. Na funkci to nema nejmensi vliv, protoze tam byla opravdu jen na okrasu a pod ni je jeste vrstva gumy. Ted uz sice neni tak peknej, ale zase je o hodne lehci. 8)

3

Je dobre kdyz si jeste pres K&N prehodis molitan z normalniho filtru, hlavne kdyz se hodne prasi. Ja ho pouzivam jenom na indoor, to je pohoda bez prachu.

4

nejlepsi mas orig knkovou rohoz nastrikanou olejem a nebo pokud by se ti prez to dostval bordel tak pouzit uni rohoz ktera je jemnejsi

5

taky máš k tomu tu sadu na čištění a znovu naolejování filtru? já si to pořídil sice na molitan filtry, ale je to dobrá věc
co stojí takový filtr a kde to mají?

6

KN filtr je dobrý např. při deštivém počasí ale jednoznačně nejjednoduší je molitan filtr.
Nejkvalitnější a také dosti levné má POWER SAVE RACING. Je to sada 12ks. včetně oleje a stojí 599,-- Kč v ČR.

http://www.power-save-racing.de/

doporučuji po zašpiněný vyhodit, nestojí pár korun zničit např. dost drahý motor. Špička v ČR prala v minulosti filtry ale při tak nízké ceně a vysoké kvalitě už po závodech vyhazuje.
Jezdí to JURENKA, DWORSCHAK, Cinkové atd.

7

No to si děláš srandu! Cinkové že jsou elita??? lol

8

A jéééé, Jirko klídek, to že je pojedeš neznamená že jsi lepší pilot. To stejné jako bych to tvrdil Já a vysmíval se ti že jsi mě nikdy nepojel!

klídek..........

9

To si něco pleteš! :evil:

Já jsem tím chtěl říct že jsem je ještě nikdy neviděl na bedně!!!

A jestli nevíš proč jsi mě ted´ pojel v Hradci tak ti to klidně vysvetlím!!! :evil:

10

A ty jezdíš 10let jako Láďa Cink že vše víš?
Jirko to patří také k tomu mít štěstí, a také jsem ti už v Hradci řekl, že mě je to líto že to tak dopadlo. Vím že jsi měl na to třetí bez problémů ale než dojedeš do cíle není vyhráno.  wink

11

Ale panove!

Vim co Patrik chtel rict a to, ze dava k dispozici reference kdo to tak dela a je naprosto jedno jestli je to spicka nebo stred pole.

Je se nepovazuji za spickoveho zavodnika, ale uz mam nejakou tu zkusenost a vim co a jak, jen to proste nedokazu realizovat v praxi, ale pokud nekdo poslechne treba i me rady tak ma nastaveno auto tak, ze ze stredu pole muze klidne vyhrat a kdyz se k tomu prida i dobra radat tak neni co resit. Jen jeden priklad posledni finale Morava Cup kategorie Standard - sobota. S Petrem Osmerou jsme diskutovali nad taktikou a co a jak udelat na draze. Panove Petr byl v tomto finale druhy za Zdenkem Pekarem (vitezem celeho serialu) a dokazal porazit takoveho jezdce jako je Pavel Magda a to na jeho domaci trati.

Snad to co jsem napsal je k pochopeni.

12

Ahoj kluci kde seženu ten filtr od KN ?díky moc čau noha

13

Jestli mohu poprosit admini, tak smažte tu nestranou diskuzi kdo je lepší , kde se mimo jiné propírá třetí osoba. Já vím sám jak mě bylo , kdýž si mě tady kdosi bral do huby. Reference ano, ale to je tak vše. Dík.

14

To odlehčení filtru je už docela starý. Ale pišel jsi na to a na offroad je k ničemu smile