1

Téma: rozdíl v Xmods

je nejaky zasadni rozdil mezi podvozkama xmods normal,Evo a truck :?:

2

Re: rozdíl v Xmods

Truck je teréňák. Evo by mělo být inovované, ale na trh se dostane až v průběhu dubna.

3

na trhu uz jsou....me slo o to jestli je tam nejaka prevratna novinka v konstrukci a osazeni...nebo vse pri starem jen s novym menem a novou barvou :-) 
P.S.: ze truck je tereni sem vedel big_smile

4

Myslel jsem český trh. A proč ses teda ptal, když si to věděl?

5

Ok-podam to jinak...jde mi o to jestli ten novej podvozek EVO ma nejaky zasadni vylepseni oproti starsimu

6

kdyz uz jste v tom, mam dotaz jestli je s tim aspon trochu zabava nebo to je tak maly ze fakt leda tak do bytu... jsou to vyhozene penize??? premejslel sem nad truckem, tak jestli aspon neco vyjede, ma s tim Xmods nekdo zkusenosti?

7

je to takovy na prakety, do bytu na podlahu ale urcite ne ven do travy...ani ten truck

8

Je to krám!!!!Nekupuj to!!Kvalita odpovídá ceně takže nic moc!Má doma kamarád a je zklamán!Je to tak na koberec a jede to tak, že se s tim vejdeš i na hajzlik.Poradím:Zlevnily teďkon na mipa.shopy.cz a nebo na rcauta.cz podvozek komplet a jedná se o miniinferno od Kyosho!!!Doporučuji je to daleko lepší na vyřádění a jestli chceš silnici a zainvestuješ víc tak jdi do X Raye na rcxauta.cz a je to M18 RTR je to komplet kromě aku do vysílače a jezdí to jako auto a ne jako hračka( x mods!!!:-))
přeji hodně štěstí