Téma: WARHEAD
Co říkáte na Warhead od Duratraxu?Na TH za 400,-$ (bude).
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co říkáte na Warhead od Duratraxu?Na TH za 400,-$ (bude).
No rekl bych ze nic moc, kdyz se podivas na Th do polozky scratch and dent tak vidis kolik tech duratraxu starsich se vratilo a pritom uz mesic neubyl ani jeden ani za 50% cenu .... takze nevim nevim, treba se pochlapi a ten warhead bude supa
pletes se! ty duratraxy co tam jsou jsou vracene! pouzite! protoze v americe mas v kazdem internetovem obchode mesic na vraceni zbozi, u nas to je pri nakupu pres eshop jen 14 dni! takze to uz hovori o vsem!
I kdyby to tak bylo, ze tohle "poskrabane a obouchane" zbozi je vracene, pak to ale NEMA NIC spolecnyho s WarHead !!! Toho jeste nikdo nemohl vratit kdyz ho jeste nelze koupit a nemohl spadnou z palety kdyz jeste zadny kus neopustil fabriku. Proto tam taky na seznamu neni !
a napsal jsem neco o warhead? ja psal o tech to tam ted jsou, tak laskave poradne cti co kdo pise!
No, vis, cele tema je WarHead.
Pardon, ja zapomnel ze se tady nesmi reagovat na obdobne modely stejneho vyrobce ... prosim te uklidni se a prestan tady na lidi utocit jen proto abys je snad setrel nebo co! Zkus se chovat civilizovane!
Myslim, ze i Thunder quake naznacuje co by se mohlo i s warheadem stat! a myslim ze HYNKA zajimaji vsechny nazory k veci!
late mar je pozdni brezen ...
pak je tam jeste mid do je stred mesice
PS ByPS: pokud jsem to dostatecne nevysvetlil prosim neukamenuj me
Jeste jedna vec.K tomu Warheadu se dodává vysilacka na 75MHz.Koukal jsem ze i na TH maj vysilacky 27MHz nebo75MHZ. Smi se u nas pouzivat 75MHz? 8O
Jeste jedna vec.K tomu Warheadu se dodává vysilacka na 75MHz.Koukal jsem ze i na TH maj vysilacky 27MHz nebo75MHZ. Smi se u nas pouzivat 75MHz? 8O
Příloha č. 5/5.2002 pro kmitočtové pásmo 66 – 87,5 MHz k plánu využití kmitočtového spektra. Kmitočtové pásmo 66 – 87,5 MHz je určeno především pro civilní pozemní pohyblivou a pevnou službu a částečně pro vojenské využití. Pásmo je jedním ze základních pásem využívaných pro neveřejné rádiové sítě.
Takze nesmí.(jestli jsem to pochopil)Tak to je smutny.Jedine ze bych si u nas k tomu přikoupil vysilacku a prijimac.
Objednaj si s 25MHz.
hmmm.To nevim jestli to jde.Je tam přimo typ co davaj k tomu v sade.(RTR).Futaba na 75MHz.
75 bych ani nahodou nezkousel, jedou tam vesmes profisluzby, takze je to hodne o drzku
Neříkám, že bych to zkoušel, ale třeba je to tam stejně jako na 27MHz, kde třeba klasiku CB nenaladíš na 26.995, 27.045 atd... zkrátka ty frekvence používaný pro modelářství jsou přeskákaný. Docela mě to překvapilo...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.