176

Re: TEAM LOSI Micro-T

prd

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:42:38)

177

:d

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:42:52)

178

Hlídač lipolek budu řešit pomocí diod, jednoduchá věc. Pod jakou hodnotu nesmí 3.7V lipo baterie klesnout?

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

179

ma.

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:43:07)

180

Teď mě napadlo že tam stejně budu dokupovat samostatný reg, stale jsem nenašel jaký a ten to snad už bude umět rozpoznat hranici lipolek. A co jsem se koukal tak stridak +regulator vyjde na 1400 což je stejná cena jako za motor BB Atomic + stejnosmerny regulátor. Takže nevidím důvod proč tam dávat stejnosměrný motor když tam může být střídavý.

Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

181

Lipolky by se neměly vybíjet pod 3V na článek, při 2.8V dochází k nevratným změnám článku (k destrukci). Ty 3.3V bych viděl jako mezní, lepší je vybíjet tak do 3,5V, ať je rezerva.

182

A Já si nenechám od nikoho říct  lol   Stejné jsem nakonec objednal ten střídák s reglem. Přesněji Xcelorin 10250Kv Brushless Combo Micro-T. Za Ameriky za 1100KČ. Dále jsem objednal lipolky, ložiska, chladič atd... Celé to předělám samozřejmě na mou 2,4gHz vysílačku. Nevíte jestli se nékde dá sehnat kuličkový diferenciál?

183

tuším  chybí

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:43:22)

184

Použil jsem zaklínadlo a
6525

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:43:45)

185

a mohl bys mi prosim poslat alespon odkaz do SZ na ta siroka kola, co ted man na losince? smile a kdyztak jeste nejake ty vhodne lipoly a balancer, do kteryho bych je mohl pichnout.. mam raytronic c14 smile a tedy nemusim napajet z te krabice, co k tomu byla pribalena, ale musim si predelat jiny konektory? nebo se da koupit nejaky nabijeci kabel s timhle konektorem, co ma micro t v zakladu? kdyztak prosim odkazy do SZ
dekuji smile

E-revo vxl (RPM,HR tuning)+2x Flightmax 2s paralelně, Traxxas Link 2.4GHz|Team Losi Mini LST| Team Losi Micro-T|Raytronic C14

186

Ksz

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:44:02)

187

Vyskytl se mi problém. Stále čekám až mi dorazí kombo Xcelorin s reglem apod...a chtěl jsem přichystat celou základní elektroniku z Micro-t k prodeji. Po vytáhnutí jsem ji ještě naposled otestoval a ona se mi vyskytla chyba. Vše je OK, ale když dám zpátečku, jede tak na 10% a potom se celá elektronika vypne. Aby se rozjela, musí se vypnout a zapnout. Tady jsem natočil video pro upřesnění. Myslím si že se asi vypálil nějakej ten "pavouk"
http://www.youtube.com/watch?v=ygelCIuo-DI
Ocením každou odpověď...

188

2 hojdan: s tvym problemem si asi nebudu vedet rady.. ale dival sem se na ten tvuj podvozek. parada smile je to presne a sedelo by mi to, jako u normalni losinky, kdybych tam dal takovy plato? mohl bys mi poslat do sz kdyztak rozmery a nakres? a sedi to jak norm. losi? nebo si musel udelat nejaky upravy? diky moc wink btw: moc peknej avatar big_smile taky ho mam strasne rad big_smile

E-revo vxl (RPM,HR tuning)+2x Flightmax 2s paralelně, Traxxas Link 2.4GHz|Team Losi Mini LST| Team Losi Micro-T|Raytronic C14

189

Ten podvozek jsem dělal dvacet minutek smile a dělal jsem ho predevčírem.Ten náčrt ti klidně pošlu, mám to naskenované v PC. Ale oproti základnímu chassi je tohle prodlouženo asi o 7mm. Samozřejmě k tomuhle budeš potřebovat i staré plastové šasko, ze kterého musíš sebrat dvě části. Hlavně jsem využil tohodle a určitě pomůže:
http://forums.thetoyz.com/lofiversion/index.php/t9071.html

190

Kolega si udělal i videjko-

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:44:24)

191

S těmi tlumiči je to dobrý nápad, budu čekat na videjko  wink  Sám jsem uvažoval jaké tlumiče tam prcnout smile) Na problém, který mám asi budu muset založit nové téma nebo tady si toho nikdo nevšimne a hned se zakecá něčím jiným smile) Jinak jsem se koukal teď na ty tlumiče z 1:24 a jsou olejové už od základu, což jsem nečekal. Na ebay jsem je všechny 4 viděl s poštovným za 250KČ.

192

já je kupo Nemáš moc

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:44:42)

193

Pravdou je, že tohle se mi stalo poté, jak jsem dodělal to nové šasko a také jsem měl rozebraný dif a trošku jsem dotahoval spojku, protože byla moc volná. Ale i tak to je dle mého OK a jezdí zlehka. Však do předu to upaluje jak má..ale dozadu vůbec sad
zkoušel jsem to i s vytahnutým motorem
http://www.youtube.com/watch?v=QypiAJpAkCg

194

noronice.

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:44:55)

195

Dle mého bude vadný MOSfet. Při zpátečce se začne značně hřát.

196

cs chtel bych se zeptat ma nekdo koupene na micro
http://www.thetoyz.com/cart/thetoyz_details.lasso?id=9113&cat_name=MICRO%20T%20.%20BAJA,%20%20DT#  ?
jestli jo prosim napiste mi rozmery kdyz je to na doraz a na volno zasroubovane hlavne ta delka  smile

E-REVO Brushless / Summit  / Sakura D3 drift / MICRO-DT / MICRO Raminator /
E-REVO VXL / MICRO-T / HPI BLITZ / SAVAGE flux hp / (bylo) 
http://jencek8.rajce.idnes.cz/

197

Jestli to chces na micro tak to pasovat bude.
Zasroubovavat .............. se mi to moc nechce vono je to dost titerny  smile

198

Potřeboval bych radu. Koupil jsem stříďák na HC, konkrétně inrunner Turnigy 1220 coby střídavý upgrade. Už se mi jej podařilo tak nějak napasovat na místo, jen mám problém s pastorkem. Nový motor má totiž menší hřídel, navíc bez drážkování. Pastorek se na ní volně protáčí. Jak jej zafixovat? Napadl mne epoxid, jenže pak už ten pastorek jen tak nesundám. Nemá někdo nějaký tip, jak na to? Díkes

199

asim vrtáčkem big_smile

Naposledy upravil: darth.hokro (09. 04. 2011 13:45:11)

200

cus hosi. chtel bych si koupit tento stridak i s reglem. www.thetoyz.com/cart/thetoyz_details.lasso?id=9429&cat_name=MICRO%20T%20.%20BAJA,%20%20DT#
potrebuju k tomu jeste dokoupit servo popr. servo saver. mohl by mi nekdo klidne i do SZ poslat odkazy, ktere veci bych mel jeste k tomuto motoru dokoupit? moc se v tomhle nevyznam, tak bych chtel poradit od profiku smile dival jsem se na servo JR SM22, ale to asi nema servo saver. muze mi nekdo poradit optimalni sestavu za primerenou cenu a aby to fungovalo k tomuhle motoru? a jeste muzu potom pouzit vysilacku hitec aggresor? a budu muset koupit nove plato? kdyztak taky prosim hodte odkaz. objrdnaval bych je z teto stranky, z ktere jsem tady hodil odkaz tudiz www.hrackz.com
diky za rychlou odpoved.