1

Téma: motor Ansmann ARN-15 2,5ccm,jakou má výdrž?

Zdravím,máte někdo zkušenosti s tímto motorem??Jaká je výdrž??

2

Re: motor Ansmann ARN-15 2,5ccm,jakou má výdrž?

Zdravím,máte někdo zkušenosti s tímto motorem??Jaká je výdrž??

Ahoj,
to ti nikdo neřekne, že třeba motor vydrží přesně 15 litrů paliva a pak je po ňom. big_smile To je u každého motoru jiné(i u stených motorů stejné značky).Vždycky záleží na tom, jak se o motor staráš, jak ho udržuješ a taky hlavně jak mu dáváš moc pokouřit během jizdy lol (např. teplota)
A možná záleží i na něčem dalším..

Arrma Kraton blx 6S
Bylo: Carson CNB, HPI trophy buggy, Savage XL, Himoto 1:5, HPI Baja 5BSS, E-revo 1:10 brushless, T-REX 450,HPI Savage Flux HP + HPI Trophy buggy flux, Spektrum DX3S,Raytronic C60, Yokomo B-Max 4, Traxxas summit 1:10, DJI Phantom.Uf.:-)

3

no,já se spíš bojím,aby tenhle motor nebyl něco jako Carson,ty se prý špatně ladí,výdrž nic moc.Nebo je Ansmann a Carson od sebe vzdálená značka?

4

No, člověče..... mám sice jinej model (osminku Vapora s 4,6 o 3koních) a motor mě vydržel i pomalí rozklad modelu (vše pěkně postupně sladěně najednou) a teť s ním jezdím znova v novém KITu a je stále, a to i po havárii s následném pekelném usmažení (plný plyn v poli s všemi zbytky kol nad zemí) mě motor stále běží a ikdyž ho od všeho trochu ubylo, tak si na něj nestěžuju.... ba naopak jsem za něj rád, protože to není žádný citlivka (a to včetně ladění), ale pořádnej neúnavnej nekompromisní prostě poslušnej tupej tank, co si nenechá nic líbyt wink wink
nevim sice, je-li to motor novější, nebo starší ale Ansmann je prostě takovej poctivej elektro-modelářský_ gigant mega-mini výrobce smile)

Ansmann Vapor, dbx

5

je jedno jestli jinej model s jiným motorem,silnějším,ale je to stejný výrobce Ansmann a jsem rád že někomu takhle slouží a že mě snad taky bude,i když je to 2,5.Model s tímto motorem mám funglovku(ARN1),tak se jenom bojím,aby mě nezklamal.Měl jsem předtím Thunder Tiger Ts-4n,s tím jsem byl spokojen a na něj jsem se mohl spolehnout,šlapal jako hodinky na škubnutí...

6

jet-mane,ty zase píšeš beletrii big_smile
ale piš k věci-jasně a stručně-zatím jen mlžíš-tazatel neví nic.motor zatím jede,koupil jsi ho starší,máš druhý podvozek-ale kolik litrů paliva a jakého  vyjel ,jak se startuje. Zkus ovládnout  toho spisovatele v sobě a napsat nějakou obsažnou informaci.

7

- zkrátka byh řekl, že to asi nebude žádný suberborec mezi výkony, ale zato spolehliví nemotorný motor, co po přechlastání eště krásně chytne smile)

Ansmann Vapor, dbx

8

pořád přetrvává nulová hodnota tvých příspěvků,jet-mane

9

akorád bych rád věděl význam slova u motoru "nemotorný" big_smile

10

ahhggrrrr......  nulová ?? spíše skompresovaná, když už vůbec musí být aspoň něco (,odpovídá totiž na věci, na které se někdo zeptá podruhé..)
to ,,nemotoroví motor" mělo představovat něco jako: (a už se to opakuje) motor co běží i nesmyslně rozlaďěn (bla bla ) a pak člověku připadá že je odněkud z Marsu (8O) : D

Ansmann Vapor, dbx

11

zamykám, podstatné už řečeno bylo v příspěvku novakose, ať se to zas neubírá jiným směrem...

jet-mane, tobě radím zkrátit příspěvky na minimum a věcně, pokud chceš tlachat, tak v tlachárně...