1

Téma: druhy žhavítek pomoc

Dobrej začínam se spalovákama budu si pořizovat Carson stormracer s nitromotorem 2,5ccm a chtěl bych se zeptat jestli jsou různé typy žhavítek,protože u většiny žhavítek nepíšou na který motor je určeno. chtěl bych pořídit třeba tohle http://www.lestrmodels.cz/zbozi/spalovaci-motory-zhavitka_a_sety/glow-starter-2000mah-charger-1244463673  tak jeslti to bude na moje auto pasovat? díky[/url]

2

Re: druhy žhavítek pomoc

Tohle žhavítko ti bude pasovat jako každé jiné. Dle mého se liší jen různými kapacitami akku nebo délkami, ale nažhavit to půjde s jakýmkoli.

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

3

jojo todle jsem potřeboval slyšet díky :-)

4

žhavítko je dobrý, jen to auto bych pořídil jinčí. roll

Arrma Kraton blx 6S
Bylo: Carson CNB, HPI trophy buggy, Savage XL, Himoto 1:5, HPI Baja 5BSS, E-revo 1:10 brushless, T-REX 450,HPI Savage Flux HP + HPI Trophy buggy flux, Spektrum DX3S,Raytronic C60, Yokomo B-Max 4, Traxxas summit 1:10, DJI Phantom.Uf.:-)

5

Za stejný koruny RTR nitro auto nekoupí jedině auto na baterky z TESKA

6

Za stejný koruny RTR nitro auto nekoupí jedině auto na baterky z TESKA

To je pravda, za ty peníze spalováka nesežene, ale co já mám zkušenost, bude se jenom trápit.Tak kvalita tam opravdu není... :?

Arrma Kraton blx 6S
Bylo: Carson CNB, HPI trophy buggy, Savage XL, Himoto 1:5, HPI Baja 5BSS, E-revo 1:10 brushless, T-REX 450,HPI Savage Flux HP + HPI Trophy buggy flux, Spektrum DX3S,Raytronic C60, Yokomo B-Max 4, Traxxas summit 1:10, DJI Phantom.Uf.:-)

7

O tom to je aspoň se naučí  big_smile

8

O tom to je aspoň se naučí  big_smile

To je pravda, je to vlastně ta nejlepčí škola. lol

Arrma Kraton blx 6S

9

spolužák má ST od carsona (až na závěsi a kola stejnej model) a když mě ho dal na seřízení, tak mě pár věcí celkem dostalo...... 1) tlumiče jsou moc krátké a při případném skoku by váha nešla do "podvozku",ale do jejich závěsů (z plastu) 2) v balení je vysíčka, co vypadá, jak od outíčka od Nikka a člověku připadá, jakoby byla z papíru....
...........okolo 400kč navíc dá sehnat buggy jménem >Tomahawk<, která vypadá jednak propracovaněj ale hlavně už obsahuje soupravu pracující na 2,4 Ghz , díky které jde spolehlivost hnedle nahoru a cena ztráty modelu je přeci jen mnohem větší

http://www.google.cz/search?hl=cs&client=opera&hs=Pw5&rls=cs&q=Tomahawk+Thunder+Tiger+4WD+RTR+2%2C4GHz+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Ansmann Vapor, dbx

10

spolužák má ST od carsona ( 2) v balení je vysíčka, co vypadá, jak od outíčka od Nikka a člověku připadá, jakoby byla z papíru....

To má FD a né auto na podvozku CV -10 tam je standartně RC souprava Acoms a neni z papíru

Sežeň mi za 400,- auto srovnatelné s stormracerem v RTR setu a vemu jich klidně 100KS

11

Sežeň mi za 400,- auto srovnatelné s stormracerem v RTR setu a vemu jich klidně 100KS

co to stále povídáš ? říkal jsem o 400 kč navíc (,než zmiňované atd.., nikoliv auto za 400, LoL)
Máš snad internet, tak se koukni jak co vypadá..... např. za 9 máš auto, co je technologicky srovnatelný s Losi 8ight (které je za 2x tolik)... Tomahawk je odlehčenej a váží stejně, takže v tom jsou srovnatelný, ale potenciálně pevnostně má Tomahawk jasně navrh.

Ansmann Vapor, dbx

12

jo tak o 400 víc dobrá to sem koukal blbě ale seš pořád cenově hodně vysoko auto o kterém je tu řeč se dá sehnat za  2500,-  teda dalo nevim jestli ještě dotyčnej má 

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:cJicjfbO6oMJ:hracky-modely.sbazar.cz/vanoce-novy-stormracer-carson-2-5-ccm-ceske-budejovice-o4990626.html+Stormracer+Carson&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&lr=lang_cs&client=firefox-a

je to už v archivu
a ta RC z papíru ??

Ještě k tématu kup si  Žhavítko s měřičem ušetří ti to spoustu času

13

1) porovnáváš novej model s bazarem
2) stejně nevíš v jakym stavu ten model je (a stejně se to nikdy nedovíš, protože tam objevíš nějakou skrytou závadu o které třeba původní majitel ani nevěděl, nebo ji noznačoval za podstatnou a tak se o ní nezmínil - to je prostě přirozené riziko)
3) ta vysílačka samozdřejmě ani nemůže bejt z papíru,jak ses asi o mne napálil->> prostě je tak lehká, že se neubráníš pocitu, že to je od něčeho z hračkárny a dosah to má na 30m a na požitku z jízdy to nic nepřidá, ba naopak ubere big_smile
4)ujasni si, co chceš, protože ses snažil vyhrát na někým a nikoliv něčím a to eště katalogovím číslem, co všem stejně veliký prdLajZ řekne a nikoliv něčím technickým, co u modelů takoví bídný třídy je celkem ukradeno lol  lol ...je už fakt ubohý
- prostě a jednoduše..... souprava pracující na těch zlatých 2,4ghz má hodnotu zatraceně větší než 400 a model ohlej o 90°
- plastoví prahy zabrání vňiknutí velkého množství nečistot (vody, bahna atd. - - - ) a návíc se dají odmontovat a váhy učetřit ečtě víc
->> poměr propracovanosti za cenu jde jasně jedním směrem podle nepřímé úměrnosti AND NO ANYMORE OF COMENTS!!!
a chcež-li to popřít, tak to popři podkladama a ne zapíráním
a zahlcováním, jokoby tu byl nějaký chat

Ansmann Vapor, dbx

14

Stále mimo mísu

k tomu za
1) nic neporovnávám ty jsi psal že kamarád má spolužák má ST od carsona na to sem odpovídal
2) to nevim na koho je já nic objevovat nebudu
3) to jsem nevěděl že čim težší vysílačka tím líp - a bavil jsem se o RTR setu
4) total mimo mísu já nic nechci

o 2,4 nikdo nepochybuje
plastový  prahy to auto nemá maj to až 1:8 na chassis CY 

A téma toho to vlíkna je žhavítko

15

neopakuj se laskavě a furt nespamuj..
- 1 - nekomentoval jsem sebe
- 2 - nauč se psát, protože ta věta je trochu děravá ( co to meleš?, já chtěl po tobě něco, aby jsi a možná někomu něco objednával/kupoval ??)
- 3 - né těžší, ale výkonější a spolehlivější a pevnější (težší je následek) a já jsem o RTR setu mluvil taky ty pometlo
- 4 - promiň, jestli mě to udivuje, ale tobě o něco jde ?? (viz později**)
- 5 - kdybysis to vůbec aspoň skrčku malej našel na netu a kuknul se na obrázky, tak by jsi viděl že tam prahy a nějaké šroubečky jsou!! (a pokud ti to nestačí, tak vysvětli, jak tam ten plast teda drží, když né za šroubečky, snad to nepřivařili lol )
** - a proč okomentováváš už podle přirozené logiky jasné nesmysly a dopřivadáváš další nic-neříkající ne-věci a místo, "tohle neni pravda, tohle je lepší" a opravil mne, tak říkáš další ne-věci (a do toho navrh přidáš připomínku, že to je o nějakém hloupém žhavítku... - - - - - - - - - - - lol )

Ansmann Vapor, dbx

16

ty pometlo... skrčku malej...

jet-mane kroť se ve výrazech a dodržuj pravidla  :!: první a poslední varování....

17

Od ...... kterej se snaží bejt chytrej se urážet nenechám na to jsem už dost starej.
Neznáš... nevíš... neplácej koukni na stránky dotyčnýho výrobce  a porovnej 1:10 - 1:8  pak piš

to to vlákno je o druhy žhavítek pomoc  pokud je žhavítko hloupé zahoď ho je vlastně k ničemu

18

za to, že jsem použil pár (i když na moji školu slabých) slov se omlouvám, protože to bylo zbytečně agressivní i podlé...

avšak, co jest  http://mms.tiger.tw/upload/2008-2/20082147257.jpg / http://mms.tiger.tw/upload/2008-2/20082141566.jpg / http://mms.tiger.tw/upload/2007-1-24/20071248496.jpg ??
(a aby to nebyla jen prázdná slova, tak vás teť už nechám a  nového roku nebudu ukazovat.... musím se hl. uklidnit =p )

Ansmann Vapor, dbx

19

Jenže se tu bavilo o Carson stormracer  big_smile
i ty jsi psal: spolužák má ST od carsona

http://img2.rajce.idnes.cz/d2/3/3234/3234308_f96c0d64deb2d2b0c8c5a01ff91b7450/images/Obraz0099.jpg   
http://img2.rajce.idnes.cz/d2/3/3234/3234308_f96c0d64deb2d2b0c8c5a01ff91b7450/images/Obraz0095.jpg
big_smile  big_smile
Fotky jsou uživatele radaro půjčené z rajčete

20

nechci se tady nikoho dotknout,ale uz delsi dobu sleduju,ze se tady na tomto foru jde nekam do pekel.Tady se nekdo zeptal na zhavitko,prvni reakce vcelku jasna a netreba to dal resit a dalsi 2 strany placani o uplne necem jinem.Co se tady prihlasim,nekolik vlaken s nazvem jak z materske skolky a ty co maji nejaky inteligentni nazev tak konci jako toto vlakno.Fakt hnus.Sorry,uz jsem musel fakt reagovat.

21

petan1966: máš pravdu, musí hnedle to skončit
Tom69: dík, že jsi ukázal, jakej pekáč to je (loL..)

Ansmann Vapor, dbx

22

Stačí toto téma pročíst od začátku a je hned jasný kdo tu mele bláboly

petan1966: jak jsem psal vejš kup si Žhavítko s měřičem ušetří ti to spoustu času
jet-man: zase blábol o ničem............. pořád jde o auto za 2500,- RTR.
pokud máš něco ještě k tematu piš na mail: tom69 zavináč razdva.cz

23

hele mladej.... každej řiká, že ten druhel mele a mele si zase tu svou a navíc se ignorujem,... co takhle to už setsakramentsky zakončit ??
já nemluvil o bazaru, protože kdo ví, za jaké ceny se co dá sehnat, avšak, ať si to podle obrázků před koupí rozmyslí každý sám, co chce... klidně ať to je zmenšená téměř povedená osminka s 2,4 nebo zvětšená šestnáctinečka s jménem..

Ansmann Vapor, dbx

24

zamykám !!!