1

Téma: Dotaz k transporderu

Kam se upevňuje?

2

Re: Dotaz k transporderu

Kam se upevňuje?

kamkoliv v aute ve vodorovne poloze vuci zemi, tak aby nedoslo pri narazu pripadne teplem z motoru k jeho poskozeni.

3

a jak se přdělává ,udrží ho oboustranná páska v 1:8 buggy?

4

a jak se přdělává ,udrží ho oboustranná páska v 1:8 buggy?

bud na sroubky nebo oboustrannou paskou, nejlepe "venkovni" - je odolna vuci vlhkosti

5

vetsina buggy ma na nej primo nekde na aute svuj drzak rovnou uz z vyroby...

6

No nějaký držák tam byl na desce kde jsou serva.Takový plastový trojůhelník který se šrouboval mezi serva směrem do boku auta .Doufám že jsem ho nevyhodil sad Nemáte někdo fotku?

7

No nějaký držák tam byl na desce kde jsou serva.Takový plastový trojůhelník který se šrouboval mezi serva směrem do boku auta .Doufám že jsem ho nevyhodil sad Nemáte někdo fotku?

tak to bylo presne ono  wink

8

Pokud budeš jezdit na závody pravidelně, doporučuji si koupit AMB personální čip.

Některé závody se pořádají ještě s čipy které jsou právě jen na onen popsaný držák, měl by jsi tam mít dítu cca 6-7mm v průměru. Pokud budeš jezdit na závody, kde se půjčujípersonály, konkrátně tyto: http://shop.amb-it.com/euro/catalog/index.php?language=en&cPath=16 Tak to do toho držáku nedáš, tady stačí oboustraná lepící páska a volný konektor v přijímači, nebo V kabel pro jeho napájení.

9

nemate nekdo link na nejakej ceskej eobchod kde se da koupit?

10

nemate nekdo link na nejakej ceskej eobchod kde se da koupit?

www.hobbyteam.cz

www.mipacar.cz

www.telink.cz

JB

11

Tak jsem nakonec ten čip přídělal gumičkou a bylo hotovo.Dal jsem ho i do krabičky k baterkám ale strašně škubalo řízení tak na dalši jizdu šel ven a v pohodě