1

Téma: Pomoc s cim zacit - 3 varianty

Cau,
chci se pustit do rc driftu a urcite i do zavodu.

Uvazuju nad 3 podvozky. Urcite to budu stavet. Mam nejake zkusenosti s Monstery.
Regulator, motor, olejove tlumice, rychle servo snad vim co a jak, ale ted ten zaklad.

Prvni varianta je:

Team Lossi XXX S
http://www.antyobchod.cz/rc_modely/auta ... 25109.html
Ma to reminek, kulickova loziska, kompletne nastavitelny.

Druha je:
XRay T1 FK 05
myslim, ze udaje tady o tom vetsina zna.

Treti je:
Yokomo MR-4tc SD Ssg
Taky asi zname.

Nemuzu se mezi nima rozhodnout, ale cenove me ty komplety vyjdou dost podobne.
Co byste vybrali a proc?

Diky moc...

2

Re: Pomoc s cim zacit - 3 varianty

Všechny auta mezi kterejma si vybíráš jsou dobrý, jestli budeš jezdit na drift závody do čelákovic,tak bych vzal asi to Yoko,když ti něvo odejde,je solidní šance,že tam ten díl koupíš.Na losině XXX-s  jsou údajně choulostivý ramena(stejně jako na mý TC4),ale má to krytý řemínky oproti xray...přeber si to jak chceš,moje volba by byla Yoko

3

kup xray, vsecko nastavitelne, akorat ta cena, ae kup to z druhe rucky

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

4

jj kup xray, rozhodne neprohloupis a kdyz by ses rozhodl ze jezdeni dverma napred te uplne nebere, tak mas moznost to zmenit a porad mit na to super podvozek.. rozhodne xray

5

všechny tyhle podvozky jsou plně nastavitelný omg, všechny josu závodní a ne jenom na drifty  :x

6

njn ... Xray je prostě magický, když to vyslovíš, tak půlka fóra kecne na zadek s otevřenou pusou lol  lol

7

Vzal bych YOKOMO... Ma ho kamos, presedlal na nej z Xraye a od te doby uz nechce ten rentgenovej vyplod videt... Kdo se nesvez nepochopi... wink

8

hele xray je neco jako Buh mezi auty
jinak xray je z koksu

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

9

hele xray je neco jako Buh mezi auty

jj XRAY  je THE BEST a nic jinýho neexistuje 

nechápu tě...  roll

10

Jelikoz Tamiyacky forum nefunguje, musim koukat sem, a prominte hosi, to sou kecy co tady tlachate lol XRAY IS THE BEST, no jasny, jak to napsal nakej americkej tipek, tak si to mysli zrejme vsichni borci na svete kteri Xray v zivote nemeli v ruce...ja bych ti radil Yokomo, pac ho mam dyl jak rok a je to perfektni podvozek, a s Xrayem sem driftil 2x, s 2 uplne jinyma podvozkama, a oproti mimu Yoku bych nikdy nemenil...

11

Ja bych bral taky to yokomo zamlouvá se mi ze všech nejvíce...Ale nevim o něm vůbec nic... big_smile

Traxxas E-Revo 1/16 VXL 2,4 Ghz TQi
Himoto EMXT-1
                               RAJČE