Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Téma: Diferáky pomoct
Prosim pomoste mam problém Zajížděl jsem nové auto XB8R a vše šlo v pohodě.A najednou přestali jed přední a za nedlouho zadní kola.Přišel jsem na to že tam chybý ten červík na hřídeli z diferáku?je to nějakej velkej problém mohlo se něco ještě přihodit.A pak jsem tam dal novej a za nedlouho i po pořádném dotažení to samé?Mam to zakápnout locautem děkuji moc za radu mrzímě že je pěkné a s mým vysněným autem jsem si pořádně nezajezdil dik
Re: Diferáky pomoct
Všechny šroubové spoje, kde jde kov na kov zakápnout Loctite 243 - ten modrý na rozebiratelné spoje.
hrda napsal:Prosim pomoste mam problém Zajížděl jsem nové auto XB8R a vše šlo v pohodě.A najednou přestali jed přední a za nedlouho zadní kola.Přišel jsem na to že tam chybý ten červík na hřídeli z diferáku?je to nějakej velkej problém mohlo se něco ještě přihodit.A pak jsem tam dal novej a za nedlouho i po pořádném dotažení to samé?Mam to zakápnout locautem děkuji moc za radu mrzímě že je pěkné a s mým vysněným autem jsem si pořádně nezajezdil dik[/quote
Namocit lehce cervika do loctitu (nejlepe ten modry), zasroubovat a poradne utahnout. Pozor at se ti loctite nedostane do loziska.
- Kubrt
- Uživatel
- Nepřítomen
Sám jsi si odpověděl. U buggy je v podstatě nutné zakápnout veškeré šroubové spoje kov na kov. Co nezalepíš upadné dřív než si myslíš. Pevné spoje dělám červeným na tvrdo, spoje, kde se častěji manipuluje modrým.
Jo a tam píšou ještě o vuli mám tu hřídelku narazit co nejblíš k ložisku diferáku a mužete poradit další náchylné spoje. dik
- ivandr
- Uživatel
- Nepřítomen
Nezapomeň že na hřídeli je ploška o kterou se opře červík. :!:
Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco; Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat; Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2
Kde ho mám koupit máte nějakej kontakt dik ptam se po železářstvich vokolí a nic.
Příspěvky [ 8 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.