1

Téma: Diferáky pomoct

Prosim pomoste mam problém Zajížděl jsem nové auto XB8R a vše šlo v pohodě.A najednou přestali jed přední a za nedlouho zadní kola.Přišel jsem na to že tam chybý ten červík na hřídeli z diferáku?je to nějakej velkej problém mohlo se něco ještě přihodit.A pak jsem tam dal novej a za nedlouho i po pořádném dotažení to samé?Mam to zakápnout locautem děkuji moc za radu mrzímě že je pěkné a s mým vysněným autem jsem si pořádně nezajezdil dik

2

Re: Diferáky pomoct

Všechny šroubové spoje, kde jde kov na kov zakápnout Loctite 243 - ten modrý na rozebiratelné spoje.

3

hrda napsal:

Prosim pomoste mam problém Zajížděl jsem nové auto XB8R a vše šlo v pohodě.A najednou přestali jed přední a za nedlouho zadní kola.Přišel jsem na to že tam chybý ten červík na hřídeli z diferáku?je to nějakej velkej problém mohlo se něco ještě přihodit.A pak jsem tam dal novej a za nedlouho i po pořádném dotažení to samé?Mam to zakápnout locautem děkuji moc za radu mrzímě že je pěkné a s mým vysněným autem jsem si pořádně nezajezdil dik[/quote

Namocit lehce cervika do loctitu (nejlepe ten modry), zasroubovat a poradne utahnout. Pozor at se ti loctite nedostane do loziska.

4

wink Sám jsi si odpověděl. U buggy je v podstatě nutné zakápnout veškeré šroubové spoje kov na kov. Co nezalepíš upadné dřív než si myslíš. Pevné spoje dělám červeným na tvrdo, spoje, kde se častěji manipuluje modrým.

5

Jo a tam píšou ještě o vuli mám tu hřídelku narazit co nejblíš k ložisku diferáku a mužete poradit další náchylné spoje. dik

6

Nezapomeň že na hřídeli je ploška o kterou se opře červík. :!:

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

7

Kde ho mám koupit máte nějakej kontakt dik ptam se po železářstvich vokolí a nic.

8

Modelarsky potreby

Příspěvky [ 8 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.